Zháňam referáty z ruštiny na témy:
1.Kniha priateľ človeka,
2.Odievanie a móda,
3.Voľný čas,
4.Obraz života.
Potrebujem aspoň na dva témy. Prosím pomôžte, nikde som nič nenašiel.
Možno z Vás niekto vie dobre po rusky a napíše to za 15 minút.
Referáty z ruštiny
Referáty z ruštiny
Intel Q6600 @3,0GHz,GB GA-EP45-UD3LR,RAM 2x2GB DDR2-A-Data EXTREME,Nvidia Gigabyte GTX 560 OC 1GB,Samsung SyncMaster 205BW,SSD Intel® X25- M 80GB 34nm + Samsung 500GB HD502HI,pasívny Fortron ATX Zen 400W
Re: Referáty z ruštiny
Neviem nejako extra po rusky, no zaimprovizujem Ti tu trochu, 15 minut, viac nie Co bude za 15 minut to masradopali napísal:Zháňam referáty z ruštiny na témy:
1.Kniha priateľ človeka,
..
Potrebujem aspoň na dva témy. Prosím pomôžte, nikde som nič nenašiel.
Možno z Vás niekto vie dobre po rusky a napíše to za 15 minút.
Kniga, samoj lucsij drug celoveka
"Kniga, samoj lucsij drug celoveka", prostaja sentencia, tak vozmozno skazat. No pocemu eto tak? Prostoj otvet, tazolo najti. Kak skazal Maxim Gorkij "Za vsio chorosho vo mne ja blagodaren knigam". Knigy dajut celoveku vozmoznost najti mnenie ob cem libo ot samych umnych liudej v istorii. No eto ne tolko v informaciach s kotorych jest jasnoj polzy. S knigami vozmozno perezit smesnoje, vaznoje, knigy nesut vse tipi emocii kotoryje znajem. Segodnia knigy imejut moscnuju konkurenciu v televideni, a specialno u molodoj generacie v kompiuteroch. No kogda celovek citajet knigy, znajet sto kniga eto ne toze samoje kak televidenie. Raznica v tom sto kniha mozet skazat boleje cem fim, prosto potomu sto skazat dejstvije za dva casy kak eto delajut vo filme, ne vsegda dostatocno. Kniga imejet stolka vremeni skolka nuzno. Charaktery mogut tak byt boleeje glubokoje cem vo filmoch, dejstvije toze.
Knigy govoriat mnogo obo nas. Oni kak izobrazenie, zerkalo istorii. Kogda citajesh knigy z raznych vekov, uznajes kak liudi dumali kak istoria prochodila mirom. Pokazyvajut kakymi my byli, kak my dumali, sto my uvazali, i sto net. Z etovo mozno mnogo izucatsia dlia buduscego, naprimer prosto potomu stoby nedelat samoje osibky drugij raz.
Nakonec mozna skazat sto knigy eto ucebnik vsech tipov dlja zizni. I kak govorit kitajskaja uslovica ob knigach "Ucenik, kotoryj ucitsia bez knig, mnogo nenaucitsia" A Kitajci, samaja staraja a jisco segodnia zivaja kultura v mire s pismom, ob etom nuzny necego znat.
Tak, asi tak za 15 minut, prve co ma napadlo pri mojej urovni rustiny (prekladat a koncipovat Ti cosi z nuly su dve rozdielne veci). A kedze si nepovedal rozsah, tak to hadam ako zaklad aj staci, nebud lenivy a skus to dopisat sam
Plus disclaimer: nevravis na co na aku uroven kurzu/ci niecoho ineho to potrebujes, takze text je absolutne bez zaruky, nereklamovatelny