Panasonic NV-GS17
Panasonic NV-GS17
Potreboval by som poradiť,ako sa dá z tejto kamery preniesť video do PC.Ak sa to vôbec dá. http://www.elektromarkt.sk/index.php?ma ... cts_id=949" onclick="window.open(this.href);return false;
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: Panasonic NV-GS17
Podla informacii, ktore mi poskytol z Google ma kamera s-video, firewire a usb vystupy. Takze moznosti su:
1.) cez s-video do televiznej karty, pripadne cez graficku kartu s vivo
2.) cez firewire / usb (byvaju na zakladnych doskach)
Zachytavat (nahravat) vo Windows by to mohol zvladnut aj zabudovany "primitivny" Windows Movie Maker.
1.) cez s-video do televiznej karty, pripadne cez graficku kartu s vivo
2.) cez firewire / usb (byvaju na zakladnych doskach)
Zachytavat (nahravat) vo Windows by to mohol zvladnut aj zabudovany "primitivny" Windows Movie Maker.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
No táto nemá firewire,a ja zas nemám tel. kartu a grafiku mám geForce 7300GT a neviem či má to vivo.-poprípade ktorá grafika to má?
Keď nemá firewire a ty nemáš kartu Mato napísal, že kamera má USB...a to tvoja doska určite má, tak čo riešiš...
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
no ked kukaam ta kamera ma vystup DV takze to ide zapojit cez firewire pokial sa nemylim ... http://sk.wikipedia.org/wiki/FireWire
udaje su zo stranky co si postol
Vstupy
Audio ne
DV ne
S-Video ano
Výstupy
Audio ano
DV ano
S-Video ano
Příslušenství
udaje su zo stranky co si postol
Vstupy
Audio ne
DV ne
S-Video ano
Výstupy
Audio ano
DV ano
S-Video ano
Příslušenství
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
no a keby nahodou nie, tak zober minidv pasky, nabehni ku kamaratovi a stiahni si ich u neho.