konečne? alebo máte iný názor?Hector Ruiz, prezident a CEO AMD, včera odstúpil z čela firmy. V AMD však naďalej ostane. [...]
Hector Ruiz odstupuje z funkcie ...
Hector Ruiz odstupuje z funkcie ...
Je to oficiálne: Šéf AMD odstupuje z funkcie
s pozdravom, crux.
- kajfun
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Dec, 2006, 02:00
Re: Hector Ruiz odstupuje z funkcie ...
ja, zaryty intelista posledne dva roky a predtym desat rokov AMD, hovorim ze je to skoda. Pod jeho vedenim sa dosiahlo vela uspechov... bohuzial az na posledne dva roky, ale to nie je jeho chyba ale to je technologicky status spolocnosti ako takej.
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Len stručne chudák Mayer ,AMD sa mi úplne zhnusilo
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Nuž, konečne, veď kam Ruiz dotiahol AMD?
Možno bol len zamestnancom dvoch firiem a teraz si spokojne počíta bubáky, ktoré zinkasoval od Intelu za takmer dokonalé zničenie AMD.
Až vďaka tomu budú stáť procesory od Intelu zasa 20 000,-SK, budem na Ruiza ešte viac spomínať.
Možno bol len zamestnancom dvoch firiem a teraz si spokojne počíta bubáky, ktoré zinkasoval od Intelu za takmer dokonalé zničenie AMD.
Až vďaka tomu budú stáť procesory od Intelu zasa 20 000,-SK, budem na Ruiza ešte viac spomínať.
Spoiler: ukázať
tej ceny sa aj ja obavam...20 000 za cpu ma velmi nelaka... tazko povedat ci sa este amd spamäta... ale budem drzat prsty... vzdy je lepsie ak existuje zdrava konkurencia ako monopol...
Spoiler: ukázať