Stretko pretaktovanie v Ziline
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Stretko pretaktovanie v Ziline
Tak mi napadla taka myslienka ze by nebolo od veci spravit stretko, take mensie/vacsie kto chce nech pride.
Gudas suhlasi tiez, ze on je za kazdu srandu tak sak aj ja hehe, no tak sme zatial dvaja. Stretko bude v nejakom podniku v Ziline. Myslim ze tu je dost uzivatelov zo Ziliny a okolia. No samozrejme mozte prist aj z Kosic ak chcete
Dohodneme sa na termine a podniku.
Organizatori: Gudas a ja
Tak podme na to kto chce prist nech sa hlasi.....
Gudas suhlasi tiez, ze on je za kazdu srandu tak sak aj ja hehe, no tak sme zatial dvaja. Stretko bude v nejakom podniku v Ziline. Myslim ze tu je dost uzivatelov zo Ziliny a okolia. No samozrejme mozte prist aj z Kosic ak chcete
Dohodneme sa na termine a podniku.
Organizatori: Gudas a ja
Tak podme na to kto chce prist nech sa hlasi.....
Naposledy upravil/-a gammaray v Ut 22. Júl, 2008, 16:56, upravené celkom 1 krát.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Re: Stretko pretaktovanie v Ziline
ciarka za mna ...
brblosh-a ukecame tiez
brblosh-a ukecame tiez
lava, prava, lava, prava ...
juuuj, aj by som prisiel....ale muselo by ti byt zajtra vecer....vo stvrtok idem na festival a potom do CR na dlho predlho...
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
teoreticky by som mohol .. kedy / kde / ako / čo ...
No uvažovali sme tak nahrubo že tak za týždeň - dva, v nejakom overenom podniku v ZA (nech skúsia navrhnúť domáci ).
Bol by lepší piatok alebo sobota večer?
...ale to len tak na dve pivá...prvé a posledné
Bol by lepší piatok alebo sobota večer?
...ale to len tak na dve pivá...prvé a posledné
No ak by to bola sobota, tak by som mohol prist...
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Júj , keby to bolo v Martine a bol by tam parťák na >15 čapákov ( ) tak idem hneď, do ZA asi nie
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- gammaray
- Administrátor
nManJofo: Ktovie, ak sa dohodneme vsetci ze aj tento tyzden aby si mohol dojst tak nevidim problem. Zatial je to v plienkach, ale uz nestiham robit ciarky ze kolko nas ide
foboss: ved dojdi do ZA, neviem ci ma zachariasko nejaky povoz, ale ak by mal tak by ste dosli autom, len to ma jednu chybicku krasy zeby jeden z vas nesmel pit, to by bolo krute co ?
foboss: ved dojdi do ZA, neviem ci ma zachariasko nejaky povoz, ale ak by mal tak by ste dosli autom, len to ma jednu chybicku krasy zeby jeden z vas nesmel pit, to by bolo krute co ?
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
...vlaky chodia každú chvíľu
2gammaray: Tento tyzden mozem len zajtra, ale kazdy dalsi mozem v sobotu. Pokial ale vacsine sobota prekaza, tak sa nemusite "riadit" podla mna, ide o to, aby sa zislo co najviac ludi.
pripajam sa mam zaujem
- gammaray
- Administrátor
Pohoda, Sobota vyzera celkom fajn, no vsetko vo hviezdach, uskutocni sa to vtedy ked to bude co najviac ludom vyhovovat.
Takze zatial to vyzera takto:
galen
nManJofo
zachariasko
foboss
X@rdas
teoreticky zatial 7
Takze zatial to vyzera takto:
galen
nManJofo
zachariasko
foboss
X@rdas
teoreticky zatial 7
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
no ja povoz nemam, jedine tak na bajku
treba urobit hore anketu kedy to ma byt , mne je to jedno ja sa dokazem prisposobit
Galen : to ma budes musiet velmi dlho prehovarat...
Fujitsu Siemens alive...
Ludska blbost je nekonecna...
Ludska blbost je nekonecna...