chcel by som si objednat jedno tricko zo stranky http://www.tshirtsville.com" onclick="window.open(this.href);return false;. Len s tym vobec nemam skusenosti,
hlavne co sa tyka platenia, to si vobec neviem predstavit ako to moze prebehnut. Paypal som nikdy nepouzival
takze keby ste mi niekto vedeli poradit co a ako.
A este tiez ake su priblizne dodacie lehoty zo zahranicia?
e-shopy v zahranici
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: e-shopy v zahranici
ak chces platit v zahranici tak si v mBank vybav VISA kartu, je bez akch kolvek poplatkou, s nou platis velmi jednoducho a relativne bezpecne
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
ucet mam v mBank,s kartou nie je problem len ide o to, ze ja v zahranici nie som a kvoli tricku liezt do anglicka....
ako je to ked chcem spravit bezhotovostny prevod z domu, ci menit svoje na libry a posielat z uctu alebo pouzit ten paypal?
ako je to ked chcem spravit bezhotovostny prevod z domu, ci menit svoje na libry a posielat z uctu alebo pouzit ten paypal?
na MBANK a ich "visu" si dajte velky pozor.Je sice zadarmo a je to visa classic, a teda pojde na paypal ...ALE
... nie je embossovana
...konverzia prebieha vyhradne cez EUR. tj ked si kupite nieco za USD, premeni sa to najskor na EUR podla VISA kurzov, a az nasledne na SKK podla MBank kurzu..cize dve konverzie. Pri platbach nad 10000 moze byt kludne rozdiel aj par stovak.Koniec koncov je ovela vyhodnejsia karta visa classic napr v slsp za 500skk rocne.
ked niekto nechce platit nic, na paypal staci aj obycajna elektron, ale len cez niektore banky...cez TB to isto ide.. podstatne je aby bol limit na internet rozny od nuly...
... nie je embossovana
...konverzia prebieha vyhradne cez EUR. tj ked si kupite nieco za USD, premeni sa to najskor na EUR podla VISA kurzov, a az nasledne na SKK podla MBank kurzu..cize dve konverzie. Pri platbach nad 10000 moze byt kludne rozdiel aj par stovak.Koniec koncov je ovela vyhodnejsia karta visa classic napr v slsp za 500skk rocne.
ked niekto nechce platit nic, na paypal staci aj obycajna elektron, ale len cez niektore banky...cez TB to isto ide.. podstatne je aby bol limit na internet rozny od nuly...
cize pri takych 20 librach mozem ocakavat narast ceny asi o kolko?
teda keby to islo cez paypal...
teda keby to islo cez paypal...
http://corporate.visa.com/pd/consumer_s ... _rates.jsp" onclick="window.open(this.href);return false; (GBP na EUR)
poplatok daj 2%
+ konverzia EUR na SKK podla mbank kurzu
a porovnat to mozes s beznym kurzom gbp skk napr v tej slsp
odhadujem ze rozdiel bude tak 10-30skk
poplatok daj 2%
+ konverzia EUR na SKK podla mbank kurzu
a porovnat to mozes s beznym kurzom gbp skk napr v tej slsp
odhadujem ze rozdiel bude tak 10-30skk
on teraz s postou by uz nemali byt problemy asik ne? bo ked som este pred vstupom do EU nieco objednal z Ceska tak to este slo cez colnicu v Kosiciach.
ja osobne nakupujem z ebay celosvetovo,najcastejsie vsak anglicko a Cina, sem tam aj Holandsko, plati sa vsade hned po objednani cez PayPal, az potom ti do 1dna zasielaju tovar, nemam s tym zle skusenosti,clovek zozenie za dobre ceny cokolvek a co na SK ani nedostat,pripadne su ceny nehorazne