Zdravim mam problem : Mam kupovanu OEM Vistu 64b a znicoho nic mi nejde mikrofon predtym mi to islo zase napriklad tak ze v predu (na bedni ) mi siel mikrofon a nijakou inou kombinaciou to neslo !(v zadu aj mic+slucahdal ...) a v bedni problem nemam ani v zapojeni.
Na vistu som ovladac na zvuk neinstaloval a aj ked som ho tam dal tak mi to problem nijako nevyriesilo
Neviem si uz rady dufam ze mate nejake dobre napady co by mi pomohli vopred dakujem
VISTA 64b nejde mi mikrofon
- Turoc
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 04. Máj, 2008, 14:00
Re: VISTA 64b nejde mi mikrofon
No takze som nastavoval, skusal som rozne zapajat mikrofon... a nic
Ale coto zrazu ? zapnem PC na druhy den a uz ide proste znicoho nic a toto som tusim uz niekde cital ze tiez niekomu nieco neslo a zrazu mu to samo odseba nabehlo takze to je divne.
Takze asi bude rozumnejsie ostat v mojom pripade u XP alebo prejst na Linux.
GL
Ale coto zrazu ? zapnem PC na druhy den a uz ide proste znicoho nic a toto som tusim uz niekde cital ze tiez niekomu nieco neslo a zrazu mu to samo odseba nabehlo takze to je divne.
Takze asi bude rozumnejsie ostat v mojom pripade u XP alebo prejst na Linux.
GL
Mal som rovnaky problem, mam dosku od intelu (vid. podpis) a k nej bol pribaleny ovladac od Sigmatel HD Audio. Nedavno vysiel u intelu novy codec IDT na zvukovku pre 64bit system a s tymto uz ide mikrofon ako ma.
Dokonca ma aj podrobnejsie nastavenia ako spominany od Sigmatel Audio.
Dokonca ma aj podrobnejsie nastavenia ako spominany od Sigmatel Audio.
Neberme život príliš vážne aj tak sa z neho nedostaneme živý.
Spoiler: ukázať
mam vistu SK Home edition notebook Toshiba zvuk. Realtek potreboval by som nastavit mikrofon aby ho bolo pocut zaroven aj v reproduktoroch. Nahravanie funguje, ale vysledok pocujem iba ak si to nahrate prehrejem, potrebujem to pocut LIVE v reprakoch. Viete mi poradit.
dik
dik