microsoft myska

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
adun
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 04. Mar, 2007, 08:00

microsoft myska

Príspevok od používateľa adun »

mam intellimouse explorer 3, a chvilu po tom ako som nainstaloval vistu a nove ovladace tak mi zacala blbnut diodka ktora podsvietuje logo, neviem ci to moze byt tym ale vyzera ako keby bol poskodeny kontakt, ma niekto taky isty problem ? nechce sa mi rozsrobovat cela mys
k0rben
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00

Re: microsoft myska

Príspevok od používateľa k0rben »

Skus ju rozobrat (pozri vsetky kontakty), potom ju vyskusaj na inom PC kde neni Vista.
Pit167
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 04. Júl, 2008, 19:17

Príspevok od používateľa Pit167 »

Nechcem zakladat novu temu tak pisem sem.
Mam mys Microsoft SideWinder a ma s nou maly problem v niektorych hrach mi nefunguje 4-te a 5-te tlacitko. V Opere a mimo hier (niektorych, hlavne u novsich sa to prajavuje) ide v poriadku. Podrobnosti o PC mam v podpise ovladac je najnovsi priamo z Microsoftu.
Neberme život príliš vážne aj tak sa z neho nedostaneme živý.
Spoiler: ukázať
CPU intel E8500;Cooler Katana III;MB intel DP35DP;RAM:4x1GB Corsair CM2X1024-6400; VGA:Leadtek PX9600GT 512MB;HDD WD800AAJS(System)+2xWD6400AAKS;DWDRW:Plextor PX716A;Skrinka Thermaltake M9; Zdroj:Fortron BlueStormII 500W;Monitor HP 2309m Klavesnica: Microsoft SideWinder X4; Myš: Microsoft SideWinder;Print:Epson Stylus Photo RX585; OS:Windows Vista Home Premium 64bit
Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Brandoo »

adun napísal:mam intellimouse explorer 3, a chvilu po tom ako som nainstaloval vistu a nove ovladace tak mi zacala blbnut diodka ktora podsvietuje logo, neviem ci to moze byt tym ale vyzera ako keby bol poskodeny kontakt, ma niekto taky isty problem ? nechce sa mi rozsrobovat cela mys
Nefunguje ti poriadne len po podsvietenie? alebo si spozoroval aj niečo iné (sekavý pohyb šípky atď-)?
- Ako ju maš zapojenú . Cez PS2 alebo USB?
- Skušal si ju zapojit do iného USB portu?
- Pripadne nainštalovať aktuálne ovládače na chipset

To Pit167 Založ si vlastnú tému. Potom je tu bordel a šalat z toho..

Návrat na "Hardware všeobecne"