ClockGen
ClockGen
Ahojte, mam problem s programom clockgen.. Takze, pri taktovani ide vsetko dobre, ale nwm, ci to robim spravne vzdy pozeram na teplotu a vsetky ostatne dolezite vlastnosti.. Lenze ked vypnem clockgen a potom restartujem PC, tak procesor vzdy nabehne do normalu a to co som dosial po pretaktovani je prec Neviete mi niekto poradit, ci sa to neda nejako ulozit alebo tak?? Cez BIOS som este neni pripraveny taktovat, takze to neskusam a tento sposob taktovania sa mi zdal byt najvhodnejsi a najjednoduchsi, tak som to skusil.. PLS poradte
NB: Microsoft Surface Laptop 7
- exploited111
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Mar, 2008, 14:00
Re: ClockGen
clock gen a podobne programy su na taktovani len vo windowse,takze ak chces mat oc aj po vypnuti pc tak jedine len taktovat v biose
Asus P6T Deluxe OC Palm I Corei7 920 2,66 @ 4ghz + Noctua NH 12 I OCZ Gold Edition 3x2gb 1600mhz I Asus GTX260 216sp I Seagate 500GB I Enermax PRO82 625W I Samsung SH-S223F I Razer Diamondback + Razer Goliathus + Belkin n52te I Cooler Master CM690 + Scythe Kaze Master Ace + 3 x Noctua NF 1300 I LG W2252TG
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
pokial sa dobre pamatam, tak clockgen podporuje profily, ktore sa spustaju po starte. len si uz presne nepamatam, kde sa to nastavuje. skus to tam niekde pohladat.
edit: Options/Apply current settings at startup
edit: Options/Apply current settings at startup
jj uz viem... ale aj tak ja si to niekedy spravim radsej cez bios, len este nwm ako, lebo nikdy som to tak nerobil, aj ked som uz vela cital a pozeral vela videy... niekedy treba zacat, co uz
NB: Microsoft Surface Laptop 7