MSI Delta 2 LSR - vytuhy, co s nou je? (vyriesene lock:)
MSI Delta 2 LSR - vytuhy, co s nou je? (vyriesene lock:)
Caves, kupil som pouzivanu MSI deltu 2 LSR
instalacia ok, drivery ok, Win XP
- nepouzivam sata ani raid, to je vypnute
- karta R 9600 PRO
- 768MB RAM, casovanie FSB napatie vsetko ok, netaktovany system
- zdroj 300W
ze by to bolo tym zdrojom? zamrzne to v grafickom prostredi win pri obycajnom netovani.... raz za 10 minut niekedy za 20 ...
teploty, otacky napatia ok
Dolezita otazka, pouzivam onboard lan, su na nom 2 ledky a svieti mi iba jedna - zelena, viem ze tam je este oranzova ta nesvieti, co to znamena? na starej delte mi svietili obe.....
instalacia ok, drivery ok, Win XP
- nepouzivam sata ani raid, to je vypnute
- karta R 9600 PRO
- 768MB RAM, casovanie FSB napatie vsetko ok, netaktovany system
- zdroj 300W
ze by to bolo tym zdrojom? zamrzne to v grafickom prostredi win pri obycajnom netovani.... raz za 10 minut niekedy za 20 ...
teploty, otacky napatia ok
Dolezita otazka, pouzivam onboard lan, su na nom 2 ledky a svieti mi iba jedna - zelena, viem ze tam je este oranzova ta nesvieti, co to znamena? na starej delte mi svietili obe.....
Naposledy upravil/-a andynko v Ut 23. Aug, 2005, 22:30, upravené celkom 1 krát.
- Oneill
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 20. Máj, 2005, 20:00
Pokial viem tak cervena znamena nieco ako BAD.Skontroluj si napajaci kabel na HDD,ci nie je povoleny...V devica managerovi asi nemas ziadny vikricnik,co
Book : MSI GX610
Desktop : In progress ..... 25%
Mb:MSI P45 Platinum Cpu:who knows ??Mhz
Vga:???Ram:???Hdd:WD5000AAKS_500GB_SATA2Zdroj:LC6600 v2.2 - 600WCaseThermaltake Wings RS100
LcdLG Flatron W2243T-22",Full HD
Chladenie:N/A
Desktop : In progress ..... 25%
Mb:MSI P45 Platinum Cpu:who knows ??Mhz
Vga:???Ram:???Hdd:WD5000AAKS_500GB_SATA2Zdroj:LC6600 v2.2 - 600WCaseThermaltake Wings RS100
LcdLG Flatron W2243T-22",Full HD
Chladenie:N/A
hm
o ziadnej cervenej som nepisalOneill napísal:Pokial viem tak cervena znamena nieco ako BAD.Skontroluj si napajaci kabel na HDD,ci nie je povoleny...V devica managerovi asi nemas ziadny vikricnik,co
Takze problem vychadza z toho, ze ide o vcore
pokial zdvihnem voltaz tak vo windowse vytuhne (teploty aj otacky ventilatora su v norme)
(casovanie default, FSB 133, AGP default)
Mam Duron 1,8GHz default 1,55v a uz vtedy to niekedy tuhne...
pokial dam na 1,62v vytuhne coskoro...
mam tip, ze by to mohlo byt zdrojom, je len 300W alebo ze by doskou? kondenzatory nafuknute nemam... bios najnovis, ovladace taktiez v poriadku
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
A vytuhuje aj pod dosom, skusal si test pamati...napr.goldmemory?
Ak to bude robit aj pod dosom, potom by to mohol by zdroj...skus iny.
Pozri v akom stave mas pastu pod chladicom procesora.
Skus ofukovat napajanie....ak sa moc zahrieva...co mi u tejto dosky sposobilo vytuhovanie...hlavne s vysokim napatim v cpu.
Skus ofukovat napajanie....ak sa moc zahrieva...co mi u tejto dosky sposobilo vytuhovanie...hlavne s vysokim napatim v cpu.
Spoiler: ukázať
hm
nuz co sa tyka tej oranzovej ledky tak neviem....... nesvietiMtex napísal:A vytuhuje aj pod dosom, skusal si test pamati...napr.goldmemory?
(neviem ale ci to nieje gigabit lan) pretoze by to mohlo byt ono... linka je len 100Mbit
vcera ked som mal dlhsie zapnuty vytazeny pc, tak sice to nespadlo, ale v zdroji mi to zacalo piskat..... a vzadu bol dost rozpaleny - neviem co sa nachadza vzadu na zdroji.... ale v kazdom pripade ho zajtra vymenim.
V dose to nezamrzalo, pamate su v poriadku.
Takze LUDZE prisiel som na to, bolo to po..... windowsom. Robil tam chybu nejaky ksicht...
a ja som kvoli tomu kupoval novy zdroj, no nevadi... zide sa.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
no ziadny lock, rad by som tomu prisiel na zub. mam tu istu dosku. pred tym som mal k7n2 delta l a ziadne chyby sa nevyskytli. po prehodeni dosky som pekne nanovo nahodil win a uz pri nahadzovani ovladacov zacala mrznut. tak som ho prehodil este raz. teraz uz ovladace v pohode som nahodil. a zacal som soft nahadzovat. total comander, pohoda este ale ked som nahdil alcohol 120% tak freeze. som ho vyhodil a pohoda, lenze odkedy mam tuto dosku tak mi nejde call of duty, po asi 5 sekundach hra zmrzne (rozsipe sa obraz, zvuk pokracuje, ale hra stoji, ale da sa vypnut). vcera som 4 hodiny hral gta sa a pohoda, potom som trocha bol na nete, pohoda a zas som zapol gta a zas to zmrzlo. mam podozrenie ze to moze byt aj nieco s directom. zostava msi delta 2 lsr, TB default 2400+, 512 A-DATA, ASUS 6600TD
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
hm
V biose si aktivuj polozku dynamic overclocking na prvy stupen.jararak napísal:no ziadny lock, rad by som tomu prisiel na zub. mam tu istu dosku. pred tym som mal k7n2 delta l a ziadne chyby sa nevyskytli. po prehodeni dosky som pekne nanovo nahodil win a uz pri nahadzovani ovladacov zacala mrznut. tak som ho prehodil este raz. teraz uz ovladace v pohode som nahodil. a zacal som soft nahadzovat. total comander, pohoda este ale ked som nahdil alcohol 120% tak freeze. som ho vyhodil a pohoda, lenze odkedy mam tuto dosku tak mi nejde call of duty, po asi 5 sekundach hra zmrzne (rozsipe sa obraz, zvuk pokracuje, ale hra stoji, ale da sa vypnut). vcera som 4 hodiny hral gta sa a pohoda, potom som trocha bol na nete, pohoda a zas som zapol gta a zas to zmrzlo. mam podozrenie ze to moze byt aj nieco s directom. zostava msi delta 2 lsr, TB default 2400+, 512 A-DATA, ASUS 6600TD
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
xx
Naposledy upravil/-a LittleMan v Ne 25. Mar, 2012, 02:51, upravené celkom 1 krát.
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
- bombarderik
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 17. Feb, 2005, 20:00
andynko, ma pravdu. Aktivuj si dynamic overclocking na prvy stupen. Aj mne to takto isto blblo kym som na to dosiel.
Sempron 2500+ (@2070 - 1.75V) - Thermaltake Volcano 12, MSI K7N2 Delta2 LSR, IBM Hitachi 80GB 7200rpm, CDROM Teac 40x, DDR V-DATA 512MB 400Mhz Cl2.5, GeForce4 MX440 64MB - 250/333 (@315/420), 3x8cm Fun, ENERMAX 380W