Co poviete na tento ram?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Co poviete na tento ram?
Cauko vsetci.... mam teraz strasne stavy pre upgrage biku. A nasiel som celkom pre mna sympaticku ponuku.. ram - Specialized HardRock Sport .. za 2.5k s papiermi a tak... Co na to poviete samozrejme ti co sa v tychto kruhoch pohybujete. Chcem vas nazor.
Tuto je:
Tuto je:
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
Re: Co poviete na tento ram?
aký bike máš teraz?
btw na takéto veci je dobré forum.mtbiker.sk
btw na takéto veci je dobré forum.mtbiker.sk
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
nj. chapem ale tam to primoc nemam rad.. strasny bordel pre mna... aj ked stamad pochadza ta kostra..
no takze teraz mam MTB kostru Kellys (ano je to tak neuveritelne) no a vlastne uz mi to vadi... takze co povies na toho hardrocka?
no takze teraz mam MTB kostru Kellys (ano je to tak neuveritelne) no a vlastne uz mi to vadi... takze co povies na toho hardrocka?
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
hmm vadí ti rám?
Takže teraz máš rám Kellys, ale nenapísal si že aký, lebo Kellys ma veľa rámov a nie je to zlá značka.
No a ten Hardrock rám by nemal byť zlý. Značka Specialized je sama o sebe dobrá značka. No s tou značkou nemám skúsenosti. Je to rám model 2005. Specialized Hardrock je v kategórii MTB XC bikov cca lowend, ale mal by byť dosť pevný aj ťažký, takže by mal vydržať viac. Ak je ten rám v dobrom stave, tak ho ber. A ešte si zisti, či ti bude vyhovovať jeho veľkosť.
edit: a ešte aký štýl jazdíš? XC, Street, Downhill, Freeride,...?
Takže teraz máš rám Kellys, ale nenapísal si že aký, lebo Kellys ma veľa rámov a nie je to zlá značka.
No a ten Hardrock rám by nemal byť zlý. Značka Specialized je sama o sebe dobrá značka. No s tou značkou nemám skúsenosti. Je to rám model 2005. Specialized Hardrock je v kategórii MTB XC bikov cca lowend, ale mal by byť dosť pevný aj ťažký, takže by mal vydržať viac. Ak je ten rám v dobrom stave, tak ho ber. A ešte si zisti, či ti bude vyhovovať jeho veľkosť.
edit: a ešte aký štýl jazdíš? XC, Street, Downhill, Freeride,...?
-
- Pokročilý používateľ
velkost ramu je 15 co je pre mna myslim si akurat... ja skor davam nejake zjazdy skoky a taky allmountain cca
Novy ram kupujem hlavne koli sklonu do Freeride-u mne sa ta stavba lubi a ide sa mi na nej o moc lepsie ako na MTB pre najprv som mal zaujem o nejaky GT Chucker ale ta cena... tak sa mi zda ze tento hardrock je dost podobny sklonu chuckra? ci nie?
A dalsiou "za" preco kupit novy ram je aj moja nechut s tej znacky.... preco?- to by si vedel keby su ju mal.. takze jednoznacne chcem kupit nejaky ram (street/freeride) proste nieco medzi tym priblizne
__________________________-
EDIT: inak nieje ten sklon na mojom obrazku iný ako na tvojom odkaze?
Novy ram kupujem hlavne koli sklonu do Freeride-u mne sa ta stavba lubi a ide sa mi na nej o moc lepsie ako na MTB pre najprv som mal zaujem o nejaky GT Chucker ale ta cena... tak sa mi zda ze tento hardrock je dost podobny sklonu chuckra? ci nie?
A dalsiou "za" preco kupit novy ram je aj moja nechut s tej znacky.... preco?- to by si vedel keby su ju mal.. takze jednoznacne chcem kupit nejaky ram (street/freeride) proste nieco medzi tym priblizne
__________________________-
EDIT: inak nieje ten sklon na mojom obrazku iný ako na tvojom odkaze?
Neni to sa ti zda pre to lebo ten ram na obrazku je odfoteni v inom uhle ako bude na bicykli.
-
- Pokročilý používateľ
no ... tak a co nan povies...
zaujimalo by ma ci tam bude velky rozdiel v sklone toho Hardrock-a & Chucker-a
ja toho chuckera proste milujem .... sa mi na tom ide perfektne ...
zaujimalo by ma ci tam bude velky rozdiel v sklone toho Hardrock-a & Chucker-a
ja toho chuckera proste milujem .... sa mi na tom ide perfektne ...
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Je to fajn ram za tu cenu, ale necakaj uplne zazraky, ale ak s tym nebudes privelmi vyvadzat, tak to prezije
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
-
- Pokročilý používateľ
hehe- toto sa mi pacilo ale dufam ze sa to moc nepodoba na MTB
- Wizik
- VIP
to ma od klasickeho MTB, resp. CC ramu (cross country) daleko
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
-
- Pokročilý používateľ
A co by si povedal... ze aky rozdiel je mdzi tym HardRockom a
TYMTO
TYMTO
- Wizik
- VIP
No hardrock je sice pisany ako XC, ale na XC podla mna nie je vhodny, skor ako dirtjump a chucker to je cisty dirtjump.dirtstreet ... toto je iba moj skromny nazor, ale s tym hardrockom budes spokojny
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
-
- Pokročilý používateľ
okej diki vsetkym len som sa chcel ubezpecit ci nekupim ::"""*-** lebo to zvyknem robit... tak diki