Nazdar,
planujem si kupit dualsim mobil a prehladal som mnoho stranok. Narazil som na celkom dobru ponuku a informoval som sa na zarucne doby. Odpoved ma dost zarazila: "- Zaruka 2 roky sa vztahuje na telefony s CE certifikatom na ostatne telefony je zaruka 6 mesiacov"
Tie dva roky su v poriadku, ale tych 6 mesiacov sa mi nezda. Na zaklade coho dava predajca 6 mesiacov? Pokial viem, tak existuje 12 mesacna zaruka, ale len na pouzity tovar (pre koncoveho zakaznika). O 6 mesacnej zaruke neviem (a hlavne ked na stranke predajca neuvadza ci ide o novy/pouzity tovar. Taktiez som nenasiel obchodne podmienky predajcu a ani kontakt (ICO/DIC, adresa).
Poradte mi prosim, ci moze byt aj 6 mesacna zaruka. Taktiez Vas prosim o vyjadrenie k chybajucim obchodnym podmienkam a chybajucemu kontaktu (je tam len mail a telefonne cislo) - je to v poriadku, alebo je to pochybny shop? (u mna prilis dovery nevzbudil, avsak vyber ma slusny - dualsim mobilov je na SK velmi malo)
Za odpovede dakujem
Zaruka na mobilny telefon
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Zaruka na mobilny telefon
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
Re: Zaruka na mobilny telefon
Tie kontakty na shop su slabe...v pripade reklamacie budu lahko ignorovat tvoje telefonaty. To ze tam nemaju na seba adresu o niecom asi svedci...ale ze tam nemaju ani obchodne podmienky...sakra ved to je zaklad... A tie telefony bez CE certifikacie asi nebudu urcene na nas ( europsky ) trh alebo ich kvalita bude dost pochybna. Ja by som v takom obchode nenakupoval.
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Re: Zaruka na mobilny telefon
Aj ja som zabrzdil, ked nemali obchodne podmienky. Laka ma ten ich vyber, ale nebudem riskovat. Esteze som nasiel iny shop, kde maju podobne MT a za skoro polovicne ceny spolu so zarukou 2 roky. Chlapik ochotne vysvetlil co som potreboval a aj poradil.
Inak skoda, ze take firmy co nemaju ziadne kontakty na stranke vobec funguju...
Inak skoda, ze take firmy co nemaju ziadne kontakty na stranke vobec funguju...
Ani srnky netušia čo som mal/mám...