hifi

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
ivka

hifi

Príspevok od používateľa ivka »

dufam,ze mi niekto poradi.Vybrali sme pre dceru darcek mikro system philips mcd 289.Vyzera dobre,a ma tam toho dost prehrava aj dvd,je to take mini kino.Len mam problem,nikto mi nevie poradit ci je philips z hladiska prehravania dobra znacka.
Používateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00

Re: hifi

Príspevok od používateľa Jofo »

Mam doma jednu vezu Phillips, ma cca 12-15 rokov, a stale funguje na 100%. Len s poskriabanejsimi CDckami si uz trocha horsie rozumie.
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
NEx_12
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 22. Apr, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa NEx_12 »

Philips ma dobre vyrobky co sa tika zvuku :) Takze tuto znacku kludne ohladom mini,micro systemov :)
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro|
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|

"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
schyzoy
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 14. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa schyzoy »

Ivka - ak ste ju este nekupili, co ste uz ale asi ano, vyskusaj si poriadne dialkovy ovladac. Mam osobnu skusenost s 2 mini vezami od Phila, a pri oboch je to velka "sranda".
Aka? No proste vezmes ovladac, ze ides prepat stanicu, mas dobre baterky, veza aj "blika" ze prijima signal, ale stanicu neprepne :-D Musis vypnut, chvilku pockat a potom zapnut. V lepsom pripade uz potom ide, az pokial to znova nejde. Mozno to ovladanie je od Microsoftu :D
Podobne pri pustenom CD ked chces prehodit skladby... Su to modely spred dvoch rokov, keby si velmi chcela napisem konkretne (musel by som to ist pozriet).
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
PC
MB: Asus TUF Gaming B550M-PLUS CPU: AMD Ryzen 3 3100 RAM: Patriot Viper 4 Steel Series DDR4-3000 16 GB GPU: Sapphire AMD Radeon RX580 4GB PSU: SilverStone Strider Essential 80Plus ST50F-ES230 500W

NB
Acer Aspire S3
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa stanomx »

no ja som mal moznost vyskusat si plno Philipsov .. dokonca doma jeden mám (micro system), z ovladacmi je to take zaujimave fakt :D u mna to funguje tak ze ak bezi veza v CD mode (su tam este Tuner, Tape, Aux) tak ovladacka reaguje iba na nastavenie zvuku (pokial na nej nestlacim gombík CD) je to troska na hlavu postavené ale funguje to tak ze ta ovladacka ma niečo ako vlastný rozum a prepinaju sa na nej tie mody ako na microsysteme.
Ale zvuk je dobrý, ako nepočul som všetky vežičky, ale môžem povedať že na byt to stačí a zvuk je výborný. Osobne mám dve 2way repraky s bassreflexom ... a soobwoofer tomu nechýba.

Návrat na "Debata o všetkom"