hifi
Re: hifi
Philips ma dobre vyrobky co sa tika zvuku Takze tuto znacku kludne ohladom mini,micro systemov
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro|
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|
"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
|Asus EAH4850 625@680 Mhz| A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz|
|WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9|
Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536|
"92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
Ivka - ak ste ju este nekupili, co ste uz ale asi ano, vyskusaj si poriadne dialkovy ovladac. Mam osobnu skusenost s 2 mini vezami od Phila, a pri oboch je to velka "sranda".
Aka? No proste vezmes ovladac, ze ides prepat stanicu, mas dobre baterky, veza aj "blika" ze prijima signal, ale stanicu neprepne Musis vypnut, chvilku pockat a potom zapnut. V lepsom pripade uz potom ide, az pokial to znova nejde. Mozno to ovladanie je od Microsoftu
Podobne pri pustenom CD ked chces prehodit skladby... Su to modely spred dvoch rokov, keby si velmi chcela napisem konkretne (musel by som to ist pozriet).
Aka? No proste vezmes ovladac, ze ides prepat stanicu, mas dobre baterky, veza aj "blika" ze prijima signal, ale stanicu neprepne Musis vypnut, chvilku pockat a potom zapnut. V lepsom pripade uz potom ide, az pokial to znova nejde. Mozno to ovladanie je od Microsoftu
Podobne pri pustenom CD ked chces prehodit skladby... Su to modely spred dvoch rokov, keby si velmi chcela napisem konkretne (musel by som to ist pozriet).
...the most important is justice...
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
no ja som mal moznost vyskusat si plno Philipsov .. dokonca doma jeden mám (micro system), z ovladacmi je to take zaujimave fakt u mna to funguje tak ze ak bezi veza v CD mode (su tam este Tuner, Tape, Aux) tak ovladacka reaguje iba na nastavenie zvuku (pokial na nej nestlacim gombík CD) je to troska na hlavu postavené ale funguje to tak ze ta ovladacka ma niečo ako vlastný rozum a prepinaju sa na nej tie mody ako na microsysteme.
Ale zvuk je dobrý, ako nepočul som všetky vežičky, ale môžem povedať že na byt to stačí a zvuk je výborný. Osobne mám dve 2way repraky s bassreflexom ... a soobwoofer tomu nechýba.
Ale zvuk je dobrý, ako nepočul som všetky vežičky, ale môžem povedať že na byt to stačí a zvuk je výborný. Osobne mám dve 2way repraky s bassreflexom ... a soobwoofer tomu nechýba.