tak chcel by som spytat ci uz niekto taktoval tento procak - AMD Athon X2 4850e (2,51Ghz)
ked mam k nemu len box chladic tak ci je mozne ho vobec taktovat a ked je ,tak na kolko asi,dakujem
AMD 4850e
Re: AMD 4850e
to nikto mi nevie poradit ani priblizne?
alebo mi sem niekto hodte odkaz na pretaktovanie pre zaciatocnikov,dik moc
alebo mi sem niekto hodte odkaz na pretaktovanie pre zaciatocnikov,dik moc
počítač
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Ved si precitaj forum a najdi linky o taktovani , mozes zacat rovno sem - FAQ, How-to? ....studuj
No a co sa tyka pretaktenia toho CPU na BOX chladici, jasne ze sa to da, len davaj pozor na teploty, podrobnosti uz v uvedenom linku.
No a co sa tyka pretaktenia toho CPU na BOX chladici, jasne ze sa to da, len davaj pozor na teploty, podrobnosti uz v uvedenom linku.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- prkyyynko
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Nov, 2008, 02:14
tiez by ma to zaujimalo, ked ho nataktujes tak sem daj vediet
mozno skusim aj ja
ale na boxe by som to nerobil
na nete sa pise, ze sa da taktnut na cca 2,8GHz bez zdvihnutej voltaze, ak sa nemylim
edit:
len by som podotkol, ze vacsina linkov tej sekcii FAQ na OC procesora nefunguje
mozno skusim aj ja
ale na boxe by som to nerobil
na nete sa pise, ze sa da taktnut na cca 2,8GHz bez zdvihnutej voltaze, ak sa nemylim
edit:
len by som podotkol, ze vacsina linkov tej sekcii FAQ na OC procesora nefunguje
dik moc...no dam vediet ked to budem pretaktovavat az tak buduci tyzden lebo cakam na novu grafarnu
počítač