Čau,
Práve prerábam vonkajší vzhľad pc mojej priatelke na ružovo. Trochu som upravil predok pcčka. Dúfam, že zajtra už budem mať fotky z hotového projektu. Zatial len koncept, a myška
Ešte nehlasujte. Počkajte na fotky.
Fotky:
Myš-
Príprava -
Koncept-
Project - Pink pc by TSSS
- TSSS
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Aug, 2007, 08:00
Re: Project - Pink pc by TSSS
A video : http://www.youtube.com/watch?v=zNL78RJKppQ" onclick="window.open(this.href);return false;
co sa z kvality fotiek da vycitat, tak je to velmi pekna pracitka a vyborny napad. to by ma ani nenapadlo. sam sebe urcite nie, ale priatelke ano. asi tiez skocim kupit ruzovy sprej
co za spreje si pouzil a nejaky postup? ci si robil predpripravu..plnic..farba..lak a tak...
este by to chcelo aj klavesnicu, ale naprv asi vymenit za bielu... cierno ruzova by asi vyzerala hrozne...
co za spreje si pouzil a nejaky postup? ci si robil predpripravu..plnic..farba..lak a tak...
este by to chcelo aj klavesnicu, ale naprv asi vymenit za bielu... cierno ruzova by asi vyzerala hrozne...
Spoiler: ukázať
- TSSS
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Aug, 2007, 08:00
No sorry za kvalitu ale sú to foťené len s mobilom. No moja priatelka vždy chcela ružový PC, No tak som jej to urobil, a ked už niečo robim tak poriadne. Ešte by to chcelo nejake podsvietenie tych dievcat No použil som spreje od firmy Montana presnejšie rychloschnuce s menom BLACK. Najprv som predny panel trochu vyrezal a podobne, potom som to tmelom pekne vyrovnal. V strede pod cd-romkou je to cele z plexy skla a aj na cd-rom som pouzil plexy. Potom som to nastriekal jemnim plničom, tiež to bol sprej. A nakoniec prisla farba. Ale bolo by dobre nastriekať cele najprv s bielou farbou lebo na niektorich miestach je to trošku priesvytne aj ked su na tom 3 vrstvy. Farba ešte nieje stvrdnuta preto potrebuje par dni na to aby uplne stvrdla. Ale vedel som to poskladat uz aj teraz len musi sa s tym pracovat velmi jemne. No ano ta klavesnica bude vymenena na bielu ktoru tak isto prestriekam na ružovu a klavesi ostanu biele