Ako vytvoriť tabuľku?
Ako vytvoriť tabuľku?
Ako vytvoriť tabuľku - jej foto je v prílohe - bude veľkosti A3 a zloží sa - má to byť zošit. Skúšam v exceli, ale neviem urobiť ľavú a pravú časť oddelene, t.j. keď rozťahujem riadky na strane ľavej, rozťahujú sa mi aj na strane pravej, a to mi dosť komplikuje jej vyrobenie.
http://img253.imageshack.us/my.php?image=tabukavc3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img253.imageshack.us/my.php?image=tabukavc3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Ako vytvoriť tabuľku?
to vyzera ako ziacka knizka ak sa nemylim tak by to malo ist spravit aj vo worde.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
- djkakadu
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 05. Apr, 2005, 20:00
Takéto veci sa učia a sa učili robiť ešte na základných školách. No ale k veci je to úplne jednoduché a v Exceli sa to dá rýchlo spraviť.
Naposledy upravil/-a djkakadu v Pi 26. Dec, 2008, 00:47, upravené celkom 1 krát.
djk@k@du ! oNLy All
Školské roky už nedobehnem (PC neboli), ale snažím sa ako sa dá
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Nastav si vo Worde stranu na sirku a sprav dve jednoduche take iste tabulky. Zvolis si len kolko riadkov a 3 stlpce. Potom to len posuvnikmi co su tam kde je pravitko posunies kde chces.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Ďakujem, skúšal som to a keď to porovnám s pôvodným tak vidno, že to bolo tiež robené vo worde.
Dal som:
Súbor/nast.strany-na šírku
Tabuľka/navrhnúť tabuľku/vložiť tabuľku
zúžil som tabuľku
Podarilo sa mi urobiť kópiu prvej a akosi preniesť na pravú stranu, ale mám pocit, že to nie je ten správny postup - divne sa s tým potom narába. Dával som aj Formát/stĺpce,dva stĺpce ale mi to k ničomu nepomohlo.
Jednu takúto dvojstranu potrebujem vyrobiť dokonca tak, aby som na pravej strane nemal tabuľku, ale len bežný Word text.
Je tam nejaký seriózny postup?
Súbor/nast.strany-na šírku
Tabuľka/navrhnúť tabuľku/vložiť tabuľku
zúžil som tabuľku
Podarilo sa mi urobiť kópiu prvej a akosi preniesť na pravú stranu, ale mám pocit, že to nie je ten správny postup - divne sa s tým potom narába. Dával som aj Formát/stĺpce,dva stĺpce ale mi to k ničomu nepomohlo.
Jednu takúto dvojstranu potrebujem vyrobiť dokonca tak, aby som na pravej strane nemal tabuľku, ale len bežný Word text.
Je tam nejaký seriózny postup?
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
jak pzoeram tak ma napadlo
taketo tabulky spravis ovela jednoduchsie ak si ich urobis vo powerpointe
sprobuj mne osobne taketo nieco v pwrpointe robi ovela lahsie
taketo tabulky spravis ovela jednoduchsie ak si ich urobis vo powerpointe
sprobuj mne osobne taketo nieco v pwrpointe robi ovela lahsie
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Asi by to malo byť v tom Worde (ale ďakujem!), len by som ešte (gammaray?) poprosil posunúť
- gammaray
- Administrátor
Taketo nieco ako je v prilohe ?
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
nie malo tam byt v powerpointe tak jak som napisal
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
áno, to je ona, len ten postup by si mi gammaray priblížiť nemohol? nech sa môžem s tým potrápiť.
A jednu takúto "dvojstránku" potrebujem takú, že namiesto pravej tabuľky píšem len texty - v tom tvojom som si núdzovo pomohol že som pravú tabuľku vymazal a namiesto nej som písal, ale s hustotou riadkov som pohnúť nevedel, dá sa aj to?
A jednu takúto "dvojstránku" potrebujem takú, že namiesto pravej tabuľky píšem len texty - v tom tvojom som si núdzovo pomohol že som pravú tabuľku vymazal a namiesto nej som písal, ale s hustotou riadkov som pohnúť nevedel, dá sa aj to?
- gammaray
- Administrátor
Robis to vo Worde 2007 ? Tam to je v mnu "Domov" a polozka "odskek" tam sa nastavuje aj zarovnanie na okraje ci stred, odrazky a tak. Tam najdes aj tlacitko na odstranenie medzery medzi riadkami.
No a postup, len som navrhol tabulku a upravil rucne, to bola chvilka. Musis sam poskusat ako sa to robi, tak sa najlepsie naucis.
No a postup, len som navrhol tabulku a upravil rucne, to bola chvilka. Musis sam poskusat ako sa to robi, tak sa najlepsie naucis.
Mám W 2003
Tú ľavú som dokázal vyrobiť v pohodke, ale tú Pravú sa mi tam dať nijako nedalo..
A v texte nie odstrániť medzeru, ale zúžiť odstup medzi riadkami.. V Exceli to riešim zužovaním riadkov, tu sa to asi robí inak..
Tú ľavú som dokázal vyrobiť v pohodke, ale tú Pravú sa mi tam dať nijako nedalo..
A v texte nie odstrániť medzeru, ale zúžiť odstup medzi riadkami.. V Exceli to riešim zužovaním riadkov, tu sa to asi robí inak..
- gammaray
- Administrátor
Uz neviem kde to presne je v 2003-ke ale v 2007 je to tak ako som pisal, musis sa len nastaveniami prehrabat to je vsetko. Musis hladat no. Tu pravu som tam dal tak ze som vytvoril dva stlpce na stranu