Ski TMG Remata
Ski TMG Remata
Chcel by som sa pani spytat ty co ste z okolia Prievidza a Handlova a poznate Ski TMG Remata http://www.skitmg.sk/centerski.php?str=vlek&lang=sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako daleko je zel. stanica Remata od tohto lyziarskeho strediska ? zajtra by som tam cel ist, tak aby som vedel kolko sa naslapem
Ako daleko je zel. stanica Remata od tohto lyziarskeho strediska ? zajtra by som tam cel ist, tak aby som vedel kolko sa naslapem
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Re: Ski TMG Remata
asi 4 minuty dole kopcom tak mozno aj 3
ked tam ides vlakom mas este 10% zlavu na vlek
prezil som tam tyzdnoveho silvestra na chate sice som nelyzoval ale boli sme aj na svahu s lopatami pod zadok underground
ked tam ides vlakom mas este 10% zlavu na vlek
prezil som tam tyzdnoveho silvestra na chate sice som nelyzoval ale boli sme aj na svahu s lopatami pod zadok underground
super si ma potesil ze len 4 minuty no hej o tej zlave viem
PS4 + OPTOMA HD 141X
byvam v handlovej ano je to 4 minuty dolu kopcom kup si listok presne z koncovou stanicou REMATA potom mas zlavu 10%
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
a urcite xces ist na rematu?
za kopcom mas krahule abo skalku
za kopcom mas krahule abo skalku
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže
dakujem, pozeral som to snad aj tam pojdem dakedy
PS4 + OPTOMA HD 141X
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- som bol na krahuliach - nova 4 sedacka je jedna basen!
- skalka je namna moc strma.... (ale v hmle mi to nevadi....)
T.
- skalka je namna moc strma.... (ale v hmle mi to nevadi....)
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
cena 20€ na celodenny listok 850m je celkom prijatelna este. Sice ak by som siel na Valcu skibusom tak si zakupim skipas 670skk a tam mam uz aj vleky + cesta zadara iba pri celodennom a je tam 1640m 4sedackova.
kolko tam byva tak ludi nevies ?
snad nie tolko ako je odfotene tu http://www.skikrahule.sk/galery/fotogal37v.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
kolko tam byva tak ludi nevies ?
snad nie tolko ako je odfotene tu http://www.skikrahule.sk/galery/fotogal37v.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
PS4 + OPTOMA HD 141X
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
To bude stara foto ked tam bola "poma"
- teras je tam nova 4 sedacka jazdi sa plinule! (aspom minuli tyzden sa jazdilo)
- teras je tam nova 4 sedacka jazdi sa plinule! (aspom minuli tyzden sa jazdilo)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
sedacka je na krahuliach uz daky piatok, ludi tam bolo primerane dost, ale sedacka to v poho zvlada
JEDNO VELKE POZOR - vlek ide rychlejsie aj ludi tam stava malinko ALE nepustaju tam s doskou(piiip piiiip)
ak "Valcou" myslis Valciansku dolinu, tak tam sme boli poslednu sobotu: ludi primerane dost, vleky stihali vo velkej pohode(kopec uz bol trochu plnsi), ale kopec bol dost na nic(tak ako vsade v tom case asi) podklad zamrznuty a na nom minimum prasneho snehu
JEDNO VELKE POZOR - vlek ide rychlejsie aj ludi tam stava malinko ALE nepustaju tam s doskou(piiip piiiip)
ak "Valcou" myslis Valciansku dolinu, tak tam sme boli poslednu sobotu: ludi primerane dost, vleky stihali vo velkej pohode(kopec uz bol trochu plnsi), ale kopec bol dost na nic(tak ako vsade v tom case asi) podklad zamrznuty a na nom minimum prasneho snehu
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
pokial na krahuliach nepustaju na 4sedacku s dosou tak tam nejdem... bratranec bol vcera vo valci a bolo super nestazoval sa ani na lad nic ...
PS4 + OPTOMA HD 141X
jj, za posledny tyzden nasnezilo asi dost,
nechceli ma pustit na VLEK, na sedacku samozrejme pustaju
btw.: kedy ze to xces ist na svah?
nechceli ma pustit na VLEK, na sedacku samozrejme pustaju
btw.: kedy ze to xces ist na svah?
no asi 17teho ale nieje to iste bo tyzden este pred sebou. rad by som zavital na valcu ale tam bude LAVOR RACE tak tam bude "milion ludi" ak by som dakde siel tak mozem dat vediet.
PS4 + OPTOMA HD 141X
jj, na tie lavori/y chceli ist aj kamosi, ale ja sa tiez bojim kolko placu si to zaberie zo svahu
a este mojmu prvemu postu : na rematu nechod, za rohom su lepsie strediska
a este mojmu prvemu postu : na rematu nechod, za rohom su lepsie strediska