LAN-párty (SVK-OC-CH) Uploadujte svoje fotografie
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
LAN-párty (SVK-OC-CH) Uploadujte svoje fotografie
Mozete uploadovat svoje foto: (pre tych ktory nenahravali svoje foto na NTB s projektorom)
a) na vlastny server (imageshack, letecka posta a pod...) a neabudni te dat link na stiahnutie...
b) na moj server:
Host name: flashmob.hobby-site.org
Login: lp09
Pass: 123654
Pasiv mode!!!
Linka 386kbps!!!!
Pravidla:
- vytvorte adresar s cislom a menom (podla vzoru)
- uploadujte LEN KVALITNE A HODNOTNE FOTO!!! (ziadne rozmazane a nepodarene)
- z dovodu pomalej linky FOTO PROSIM ZMENSITE!!!! (nech niesu vecie ako 1Mb na fotografiu)
- SU DOSTUPNE 2 SLOTY!!!! (ak vas nepripoji, skusajte neskor (za hodinu za 2....)
DAKUJEM
T.
a) na vlastny server (imageshack, letecka posta a pod...) a neabudni te dat link na stiahnutie...
b) na moj server:
Host name: flashmob.hobby-site.org
Login: lp09
Pass: 123654
Pasiv mode!!!
Linka 386kbps!!!!
Pravidla:
- vytvorte adresar s cislom a menom (podla vzoru)
- uploadujte LEN KVALITNE A HODNOTNE FOTO!!! (ziadne rozmazane a nepodarene)
- z dovodu pomalej linky FOTO PROSIM ZMENSITE!!!! (nech niesu vecie ako 1Mb na fotografiu)
- SU DOSTUPNE 2 SLOTY!!!! (ak vas nepripoji, skusajte neskor (za hodinu za 2....)
DAKUJEM
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Re: LAN-párty (SVK-OC-CH) Uploadujte svoje fotografie
je uz vobec nieco niekde uploadnute ? dajte linky ak mate, diki
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ ★ D5 X-Res CSQ Pump ★ Phobya DC12-400 ★ 1x Phobya G-Changer 480 V1.2 ★ 1x Black Ice GT Stealth 360 ★ 1x XSPC RX240 ★ 1x AC NexXxoS PRO II ★ 3x AC NexXxoS PRO I ★ 1x HX-CU1401V ★ Hose 13/10mm ★ UV Liquid ★ ...
- Toman
- VIP
zatial na tom mojom FTP.... mas aj nejake vlastne foto? nahod ho niekde!!
nie, nemal som fotak
Intel i7 4790K Delid [ 8-RADS!!! Water Cooling ] ★ Kingston HyperX 32GB ★ ASRock Z87 OC Formula ★ EVGAGTX980Ti Superclocked EK Water ★ Samsung 850EVO RAID-0 ★ HDD cca 10TB ★ Creative SB-Z ★ Asus 4K 32" LED ★ RAZER Deathstalker Ultimate ★ Logitech Z5450 THX ★ Enermax Platimax 1500W ★ Corsair 900D ★ ...
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Keby som vedel, ze to ludia budu tahat tak to zahostujem ja, ved to mame tahat 30kB/s Co je rok 1999?
Skor by ma zujimalo kedy uz bude report z akcie
Skor by ma zujimalo kedy uz bude report z akcie
Spoiler: ukázať
Samozrejme, už čoskoro
- Martan
- Používateľ
Uz sa neviem dockat
Ak sa najde dost ludi mozem kludne spravit ftpko. Skor by to trebalo zapracovat ako som ja spravil minule web galeriu a sup s tym na tu Tomanovu sajtu.
Ak sa najde dost ludi mozem kludne spravit ftpko. Skor by to trebalo zapracovat ako som ja spravil minule web galeriu a sup s tym na tu Tomanovu sajtu.
- Toman
- VIP
- urob, ja sa len potesim
- toto je zhromazdisko pre moje interne a redakcne potreby...
- kazdy s toho len taha ale nikto nic nove nepridal.....
hodil som tam asi 6 fotiek a 1 video, ale to už z benchovania po súťaži a video z LN2 exhibície
edit// ujo Toman? nemohol by si upnuť tie videá na nejaký filehosting, aby sa nezaťažovalo tvoje ftp downloadom videa, keďže by som si rád pozrel tie videjká
edit// ujo Toman? nemohol by si upnuť tie videá na nejaký filehosting, aby sa nezaťažovalo tvoje ftp downloadom videa, keďže by som si rád pozrel tie videjká
Naposledy upravil/-a 0Ro! v Št 15. Jan, 2009, 00:37, upravené celkom 1 krát.
- Martan
- Používateľ
Ja nic ani ine nemam, fotak som zabudol doma.Toman napísal:- urob, ja sa len potesim
- Martan
- Používateľ
^^Super...
Tu je nieco odomna, pozliepane, zozbierane a akotak zoradene.
Neviem sice uz presne koho fotky, ale niektore su mrte rozmazane
http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 1171369662" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu je nieco odomna, pozliepane, zozbierane a akotak zoradene.
Neviem sice uz presne koho fotky, ale niektore su mrte rozmazane
http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 1171369662" onclick="window.open(this.href);return false;
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
Pani, netrapte sa s pomalym FTP. Vytvorim Vam priestor so Zenphoto galeriou, kde mozete uploadovat svoje vytvory. Rychlost je omnoho vacsia ako u Tomana a nezahltite nikomu linku na xx hodin...
Dajte vediet, ci je o galeriu zaujem a ja ju zriadim. Ulavi sa hlavne Tomanovej linke.
Dajte vediet, ci je o galeriu zaujem a ja ju zriadim. Ulavi sa hlavne Tomanovej linke.
Ani srnky netušia čo som mal/mám...
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Zriad ju kludne a daj vediet kde co ako.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- MaxMan
- Redaktor
- Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2004, 14:00
FTP konto zriadene:
FTP Username: pretaktovanie@cechovci.com
Password: 10svkoc01
FTP Server: ftp.cechovci.com
FTP Server Port: 21
Su tam vytvorene adresare Foto a Video. Do tychto adresarov mozete uploadovat svoje fotky/videa. Vzdy vytvorte adresar s nickom/menom a do neho uploadujte. Ak ma niekto aj potriedene fotky (LAN, sutaz, tombola a pod.), vytvorte aj podadresare s nazvom casti akcie. Ulahci to dalsie spracovanie.
Ked skoncite upload, dajte vediet tu do vlakna, aby som material spracoval.
Este sa prosim vyjadrite, ci Vam staci triedit fotky podla nickov, alebo sa trochu pohrat a potriedit ich podrobnejsie.
Vysledok bude v galerii: pc.cechovci.com
PS: nemusite sa bat uploadovat velke mnozstva fotiek/videi - konto som nastavil na 10GB
PS2: poprosim vsetkych, aby z konta nic nemazali. Dakujem za pochopenie
FTP Username: pretaktovanie@cechovci.com
Password: 10svkoc01
FTP Server: ftp.cechovci.com
FTP Server Port: 21
Su tam vytvorene adresare Foto a Video. Do tychto adresarov mozete uploadovat svoje fotky/videa. Vzdy vytvorte adresar s nickom/menom a do neho uploadujte. Ak ma niekto aj potriedene fotky (LAN, sutaz, tombola a pod.), vytvorte aj podadresare s nazvom casti akcie. Ulahci to dalsie spracovanie.
Ked skoncite upload, dajte vediet tu do vlakna, aby som material spracoval.
Este sa prosim vyjadrite, ci Vam staci triedit fotky podla nickov, alebo sa trochu pohrat a potriedit ich podrobnejsie.
Vysledok bude v galerii: pc.cechovci.com
PS: nemusite sa bat uploadovat velke mnozstva fotiek/videi - konto som nastavil na 10GB
PS2: poprosim vsetkych, aby z konta nic nemazali. Dakujem za pochopenie
Ani srnky netušia čo som mal/mám...