Adobe Illustrator - panel História
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Adobe Illustrator - panel História
Da sa tam nastavit historia podobne ako v photoshope ?Myslim ten panel,kde su vsetky kroky a da sa hned vratit ku kazdemu...
Re: Adobe Illustrator - panel História
Upravil som ti názov témy, je to kvôli hladaniu na fóre, nabudúce sa názvom takýmto štýlom vyhni, ospravedlňujúce by bolo, keby ti chýbal space na klávesnici.
K téme, nie Illustrator nemá nič také, vlastne, nič také ani netreba
K téme, nie Illustrator nemá nič také, vlastne, nič také ani netreba
.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Podla mna chyba.Napr. ked malujem stetcom do jednej vrstvy a v jednom okamihu som sa velmi "rozmaloval" a chcel by som to vratit napr 50 krokov do zadu
Dalsia otazka:Dokaze AI CS4 vyuzit viac ako jedno jadro cpu ?
Dalsia otazka:Dokaze AI CS4 vyuzit viac ako jedno jadro cpu ?
Chlape, a odpovedz mi na jednu otazku, co podla teba zatazi CPU viac? Vektor ci raster? Tak vidis...
.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Mna skor zaujima ta historia,ale mozno to je sila zvyku,prilis som si asi zvykol na system akym to je riesene v PS
Hovorim, Ai nepotrebuje historiu, kvoli sposobu akym je vektor robeny, nie je to raster, cize pixel by pixel kde ked uz pozmenis pixel tak po niekolkych krokoch sa neda k nemu vratit, v Ai toto nepotrebujes, kedze su to krivky
.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nema zmysel tato debata kde ma presviedcas ze to nepotrebujem,aj ked to potrebujem..
poprosim zmazat..dik
//Snake: táto debata predovšetkým nemá zmysel z toho dôvodu, že nerozumieš "čo chceš", resp asi používaš Ai ako bitmapovy/rastrový editor, čo teda nie je. Trošku sa oboznám s vektorom
poprosim zmazat..dik
//Snake: táto debata predovšetkým nemá zmysel z toho dôvodu, že nerozumieš "čo chceš", resp asi používaš Ai ako bitmapovy/rastrový editor, čo teda nie je. Trošku sa oboznám s vektorom