Dobry den, chcel by som sa opytat ci by mi niekto vedel poradit ako spravne nastavit Hamachi na hranie hier po vytvorenej LAN sieti. Tuto siet medzi mnou a kamaratom sme skusali na verziach 0.9.9.9, 1.0.3.0, 1.0.2.5. Oba pocitace su napojene na Antik internet. Skusali sme aj vypnut Firewall. Pouzitý operacná system: Windows XP SP3.
Pri novsich verziach hamachi sa ukazuje modra sipka dole, ktora znamena slabe spojenie a tym nam hra dost trhala.
Modrá šipka (směrem dolů): Stejný případ jako modré kolečko s rozdílem, že spojení je značně pomalejší.
U verzie 0.9.9.9 bolo dokonca zlte koliesko:
Oranžové (žluté) kolečko: značí, že se nepodařilo navázat žádné spojení a uživatel je nedosažitelný.
Skusali sme uz vsetko mozne aj portovanie routrov, aj vypinanie Firewalov, aj obchadzanie routra, no absolutne nic nepomohlo.
Tak k tomuto sa pripájam aj ja. V minulosti som hral cez hamachi nejaké hry, ale keď som chcel s kamarátom rozbehať napríklad COD2, tak ani za toho... Takisto sme skúšali firewal, porty povolené na routery pre Hamachi a pod.
myslim, ze som to raz potreboval na AoE II a odvtedy mam vsetkych nastavenych takto a ziaden problem:
local forwarding: enabled
remote forwarding: enabled
encryption: on
compression: off
My hravame s kamosom cez hamachi a ziaden problem, mame verziu 1.0.1.5 je najlepsia skus ju a hentake problemy nemame, ale skoro na kazdu hru potrebujes nejaky navod na spustenie lebo len tak to u vecsine hier co sme skusali neslo