Zvuky z MSN
Zvuky z MSN
Caute , prosim Vas , podarilo sa uz niekomu niekedy ziskat zvuky z MSN ? Je tam jeden neskutocne perfektny zvuk , presne podla mojho gusta . No nijak sa mi ho nepodarilo najs na nete . Ani nic genialne podobne . aby som to trosku upresnil , je to zo zmurknuti girl_scream . video mi netreba , ale ten zvuk je uplne fantasticky . Poradte pls ... Dakujem
Re: Zvuky z MSN
zozen si nejaky soft, ktory nahrava zvuky zo zvukovej karty. Trosku to ostrihas a mas co chces.
Napr. si stiahni trial verziu Sound Forge 8 (za 30 dni by si to mal stihnut spravit )
Napr. si stiahni trial verziu Sound Forge 8 (za 30 dni by si to mal stihnut spravit )
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Druhykrat nevytvaraj duplicitnu temu , zmazal som ti ju. Davaj si na to pozor.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
chlapi , dakujem vsetkym ,ktori ste reagovali na moj dopyt , podarilo sa to vyriesti celkom dobre . akurat v okoli musi byt ticho . slo to nakoniec cez ten sound forge 9.0 z repro rovno do mikro ... skvele .
dakujem este raz ...
strasne sa tesim ..
dakujem este raz ...
strasne sa tesim ..