Kúpil som si tento zdroj:
http://www.tichepc.sk/produkt/Enermax-M ... -2459.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A moja otázka smeruje na jeho zapojenie. S konektormi, čo sú napevno, nemám čo pobabrať, ale chcem sa opýtať, ako rozložiť záťaž na modulárne káble na rôzne vetvy.
Okrem hlavných káblov potrebujem:
1x 4-pin molex na IDE DVD-RAM
1x SATA napájanie na SATA HDD
1x PCI-Express 6-pin prídavé napájanie na grafickú kartu Geforce 9600GT 512MB 700/1900MHz
(+prípadne neskôr 1x 4-pin molex na 12cm fan Noctua P12-1300, resp. S12-1200, ale teraz ide o tie 3 veci hore)
Kde to teda pozapájať?
Keby ste boli taký dobrý a napríklad tu názorne ukázali, čo kde zapojiť, aby bola záťaž správne rozložená:
Zapojenie zdroja Enermax MODU82+ 525W
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Zapojenie zdroja Enermax MODU82+ 525W
Pri takejto minimalnej zatazi to mas uplne jedno, akurat nepomiesaj PCI-E (cervene) a ostatne (cierne) kable.
To sa predsa ani nedá.
A nevedeli by ste teda, ktoré konektory sú z ktorej vetvy? Resp., ktoré sú na rovnakej a ktoré na druhej.
Alebo je to tak, že 1 vetva napevno, 1 vetva SATA+molexy a 1 vetva PCI-E prídavné napájania?
A nevedeli by ste teda, ktoré konektory sú z ktorej vetvy? Resp., ktoré sú na rovnakej a ktoré na druhej.
Alebo je to tak, že 1 vetva napevno, 1 vetva SATA+molexy a 1 vetva PCI-E prídavné napájania?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ked to nezistili na silentpcreview.com, tak je to asi problem zistit.
Hmm, na tom asi niečo bude.
Ok, takže dík, aspoň viem, že sa nemusím báť, že to zle zaťažím.
Ok, takže dík, aspoň viem, že sa nemusím báť, že to zle zaťažím.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
To možeš zapojiť ako len chceš (ako sa dá xD). Ak nemaš dáky 4-jadrový CPU, tvoja zostava môže mať spotrebu pod 200W.
Mám 4-jadrový CPU.
Konkrétne Q9400, ale default, takže to je si myslím pohodka.
Konkrétne Q9400, ale default, takže to je si myslím pohodka.