Assassin's Creed 2 (November 2009)
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Assassin's Creed 2 (November 2009)
Plánovaný dátum vydania: 26. november 2009
Platforma: PC DVD
Pokračovanie Assassin's Creed sa presunie do Benátok 15-16. storočia. Znovu Vás čakajú exotické strechy, ale tentoraz pod nimi budú zatopené ulice, ponad ktoré buteme skákať. Chýbať nebudú ani interaktívnejší obyvatelia, pribudnú lode a strelné zbrane.
# v roku 1476 nový potomok Altaira - Ezio Auditore de Firenze stretne známe postavy ako Da Vinci, Caterina Sofrzu, Machiavelliho a Lorenza de Medici
# hlavná postava dostane aj DaVinciho krídla, DaVinci bude mať v meste svoju dieľnu
# Ezio bude mať aj vplyv na ženy a bude zvodca (toto mi pripomina zaklinaca )
# lokality zahŕňajú napríklad Baziliku svätého Marka, Grand Canal, Little Canal, Rialto most, dostaneme sa aj mimo mesta do Toskánska.
# Ezio vie plávať. Popri plávaní sa budeme aj potápať, skrývať pod hladinou a sťahovať pod hladinu svoje obete.
# hra obsahuje spolu 16 typov misií
# výrazne bol zvýšený dosah zbraní, pribudli nové zbrane ako dva meče, sekera, oštep, obušok. Nepriateľov budete môcť odzbrojiť a zobrať im zbrane. Každá zbraň má svoj špeciálny úder. Brániť sa už bude dať aj päsťami.
# stopovanie ukrytých vlajok Vám pridá bonusy do hry, popri vlajkách budete môcť hľadať aj zlaté mince a sochy
# ak vás zrania alebo zbijú, musíte ísť za doktorom
# v hre je systém dňa a noci
# môžete jazdiť na koni a liezť na veže
# nový systém ohrozenia, ktorý určuje, ako k Vám budú ľudia a vojaci pristupovať
# nové typy nepriateľov (lukostrelci, elitní nepriatelia, vrhači nožov) majú svoje jedinečné sily a slabosti
Co poviete? Mne sa jednotka celkom pacila
Info z PGS, uz je tam aj PREorder na CZ verziu.
http://www.progamingshop.sk/assassin-s- ... 37117.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ofic. http://assassinscreed.uk.ubi.com/assass ... easer/msn/" onclick="window.open(this.href);return false;
Platforma: PC DVD
Pokračovanie Assassin's Creed sa presunie do Benátok 15-16. storočia. Znovu Vás čakajú exotické strechy, ale tentoraz pod nimi budú zatopené ulice, ponad ktoré buteme skákať. Chýbať nebudú ani interaktívnejší obyvatelia, pribudnú lode a strelné zbrane.
# v roku 1476 nový potomok Altaira - Ezio Auditore de Firenze stretne známe postavy ako Da Vinci, Caterina Sofrzu, Machiavelliho a Lorenza de Medici
# hlavná postava dostane aj DaVinciho krídla, DaVinci bude mať v meste svoju dieľnu
# Ezio bude mať aj vplyv na ženy a bude zvodca (toto mi pripomina zaklinaca )
# lokality zahŕňajú napríklad Baziliku svätého Marka, Grand Canal, Little Canal, Rialto most, dostaneme sa aj mimo mesta do Toskánska.
# Ezio vie plávať. Popri plávaní sa budeme aj potápať, skrývať pod hladinou a sťahovať pod hladinu svoje obete.
# hra obsahuje spolu 16 typov misií
# výrazne bol zvýšený dosah zbraní, pribudli nové zbrane ako dva meče, sekera, oštep, obušok. Nepriateľov budete môcť odzbrojiť a zobrať im zbrane. Každá zbraň má svoj špeciálny úder. Brániť sa už bude dať aj päsťami.
# stopovanie ukrytých vlajok Vám pridá bonusy do hry, popri vlajkách budete môcť hľadať aj zlaté mince a sochy
# ak vás zrania alebo zbijú, musíte ísť za doktorom
# v hre je systém dňa a noci
# môžete jazdiť na koni a liezť na veže
# nový systém ohrozenia, ktorý určuje, ako k Vám budú ľudia a vojaci pristupovať
# nové typy nepriateľov (lukostrelci, elitní nepriatelia, vrhači nožov) majú svoje jedinečné sily a slabosti
Co poviete? Mne sa jednotka celkom pacila
Info z PGS, uz je tam aj PREorder na CZ verziu.
http://www.progamingshop.sk/assassin-s- ... 37117.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ofic. http://assassinscreed.uk.ubi.com/assass ... easer/msn/" onclick="window.open(this.href);return false;
Spoiler: ukázať
Re: Assassin's Creed 2 (November 2009)
No poviem vám. Túto hru som hral ako prvú na HD3870 a keby som nesedel, tak padnem na zadok. Táto hra je jedna z mojich najobľúbenejších. Veľmi sa teším.
tak tak, dobra hra... neviem cim to je ale velmi vela ludi oslovila
mna uz len ked ju vyvyjali oslovilo ze to bude stredovek a assassini
ale ako sa spominalo jednotka mala dost casom stereotypny priebeh, dufam ze to v dvojke zmenia
mna uz len ked ju vyvyjali oslovilo ze to bude stredovek a assassini
ale ako sa spominalo jednotka mala dost casom stereotypny priebeh, dufam ze to v dvojke zmenia
CPU: Intel Core2Quad Q8300 @3,075GHz CPU Cooling: Artic Cooling Freezer 7 Pro GPU: Gigabyte GTX260OC 896MB MB: Gigabyte EP45-DS3L RAM: Kingston 2x2GB kit 1066MHz HyperX @1093MHz 5-5-5-15, 2,1V PSU: Fortron FSP500-60GLN 80PLUS 500W HDD: Samsung 320GB, Maxtor 160GB FAN front: Airen Red Wings 120 Clever CASE: Cooler Master Elite330 (Black)+FAN back REPRO: Creative T3100 (2.1) TABLET: Trust TB-7300 LCD: 22" Samsung T220 OS: Windows 7 64bit
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Vyvojarsky tim okolo hry narastol na 450 clenov.
Zrejme Ubisoft do tohto pokracovania ich dalsej triogie vklada velke nadeje.
Ja len dufam, ze vsetky tie reci okolo niesu len marketing a naozaj sa hra min. o 50% este zlepsi a hlavne bude rozmanitejsia ako prvy diel.
Zrejme Ubisoft do tohto pokracovania ich dalsej triogie vklada velke nadeje.
Ja len dufam, ze vsetky tie reci okolo niesu len marketing a naozaj sa hra min. o 50% este zlepsi a hlavne bude rozmanitejsia ako prvy diel.
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
TESIME TESIME VSETCI NA POKRACOVANIE.
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33110&r=top" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak toto ma fakt dostalo.Tesim sa na tu hru jak male decko
Tak toto ma fakt dostalo.Tesim sa na tu hru jak male decko
PC: NULL
LAPTOP: Lenovo ThinkPad T450
TV: Panasonic TX-55AS650
Jednotku som dohral aj ked to bolo repetitivne uz po 1/4 hry hlavne ma pritom asi udrzal kvalitny cesky dabing a potom vsetko ostatne. Ak tu bude napln bohatsia, misie viac napinave a dejove tak to bude bomba.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
co si inak myslite o novej vystrelovacej "vecicke" z toho teaseru?
myslite ze to nahradi hod nozikom (AC1) alebo to len doplni vrahovu vybavu novym feature?
myslite ze to nahradi hod nozikom (AC1) alebo to len doplni vrahovu vybavu novym feature?
CPU: Intel Core2Quad Q8300 @3,075GHz CPU Cooling: Artic Cooling Freezer 7 Pro GPU: Gigabyte GTX260OC 896MB MB: Gigabyte EP45-DS3L RAM: Kingston 2x2GB kit 1066MHz HyperX @1093MHz 5-5-5-15, 2,1V PSU: Fortron FSP500-60GLN 80PLUS 500W HDD: Samsung 320GB, Maxtor 160GB FAN front: Airen Red Wings 120 Clever CASE: Cooler Master Elite330 (Black)+FAN back REPRO: Creative T3100 (2.1) TABLET: Trust TB-7300 LCD: 22" Samsung T220 OS: Windows 7 64bit
Skor tipujem ze uplne nahradi.
PC: NULL
neviem ako vy ale kukol som si prezentaciu AC2 kde davali gameplay zabery... ale nejak ma to neoslovuje po grafickej stranke, podla mna to je moc podobne s AC1 ale plus nejake efekty naviac... ano je este skoro mat zavery o tej hre ale tak kedze ju chcu stihnut vydat do vianoc tak sa nanej uz vela nezmeni.
iste to bude znova dobra hra ale som ocakaval viac
iste to bude znova dobra hra ale som ocakaval viac
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Neviem ci sa mi to zdalo ale CEO Sony hovoril o letnej sezone, cize to zrejme bude hned po prazdninach (Sept, Oktober) cize skorsi termin vydania...
Z toho jedneho low bandwidth streamu sa teda hodnotit kvalita hry a uz vobec nie grafika neda.
Z toho jedneho low bandwidth streamu sa teda hodnotit kvalita hry a uz vobec nie grafika neda.
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
tu je to video z hrania
http://n-joy.cz/video/n-joy/z72e3bwsh4k8m85k" onclick="window.open(this.href);return false;
jak to myslel s tym datumom vydania?
podla mojho velmi pekne aj ked ta repetetivnost sa bude zrejme opakovat ale paci sa mi novy system ze Eizo netaja so sebou zbytocne zbrane ale len odzbrojuje superov a tak ich potom doraza a inak ten double headshot na streche vyzeral fakt ehektne
http://n-joy.cz/video/n-joy/z72e3bwsh4k8m85k" onclick="window.open(this.href);return false;
jak to myslel s tym datumom vydania?
podla mojho velmi pekne aj ked ta repetetivnost sa bude zrejme opakovat ale paci sa mi novy system ze Eizo netaja so sebou zbytocne zbrane ale len odzbrojuje superov a tak ich potom doraza a inak ten double headshot na streche vyzeral fakt ehektne
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
mne sa pacila ta dymovnica na konci a samozrejme lietanie + plavanie tomu prida iste nove moznosti . tuto hru si urcite zahram, jednotku som presiel celu aj napriek opakujucim sa (nudnym) pasazam.
ja som to tiez tak pochopil toho CEO ale tak to nedava zmysel lebo inde sa spomina ze november 2009Martan napísal:Neviem ci sa mi to zdalo ale CEO Sony hovoril o letnej sezone, cize to zrejme bude hned po prazdninach (Sept, Oktober) cize skorsi termin vydania...
a inak este jeden detail sa mi napaci, zatial co boli "ukazky" (trailer, gameplay) vzdy o assassinovy uz vedeli, nebol o tichy zabijak... ja preferujem stealth, a po odpraveni danej osoby nech aj cele mesto o mne vie ale nech ma neokradaju o tu moznost zabijat "bossov" potajomky
GAME TALKTHROUGH teraz z GamesComu
http://www.sector.sk/videohd/9731/assas ... hrough.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sector.sk/videohd/9731/assas ... hrough.htm" onclick="window.open(this.href);return false;