Crysis 2
Re: Crysis 2
predpokladám predsa len, že Crysis 2 na PC bude mať modifikovanú Cryengine 3, pretože tá predstavuje "len" Cryengine 2 upravenú na výkon herných konzol
s pozdravom, crux.
Kebyze Crysis 2 na PC,pojde na cryengine3 tak to bude krok spät vo vyvoji.Ale zase nam to pojde vsetkym na very high
PC: NULL
LAPTOP: Lenovo ThinkPad T450
TV: Panasonic TX-55AS650
Aky krok spat?
j vsak horsiu grafiku ako crysis 1 to mat nebude...
ja len vravim ze cryengine3 je skaredsi ako CE2
PC: NULL
V com je skaredsi? cryengine 3 ma aj nejake tie vylepsenia a tvrdenie, ze je to len engine prerobeny na konzoly, nie je celkom spravne.
Ano zahrna podporu pre nich, preto tam je Sandbox editor, ktory dokaze kod zkonvertovat z pc verzie a spravit kompresiu pre danu platformu,
tak aby splnala dane hardverove obmedzenia. Takze cryengine 3 nie je osekanina dvojky, ale jej rozsirenie
Ano zahrna podporu pre nich, preto tam je Sandbox editor, ktory dokaze kod zkonvertovat z pc verzie a spravit kompresiu pre danu platformu,
tak aby splnala dane hardverove obmedzenia. Takze cryengine 3 nie je osekanina dvojky, ale jej rozsirenie
Cryengine 3 bol prezentovaný ako upravená verzia Cryenginu 2 pre konzoly - Xbox360, Playstation 4 a teda sa niekde muselo šetriť
s pozdravom, crux.
Prave preto obsahuje ten editor, ktory to osekava
jeden editor ktorý to všetko spraví za programátorov, superyesper napísal:Prave preto obsahuje ten editor, ktory to osekava
okrem toho pochybujem, že Crytek nebude podporovať D3D 11 alebo nevyužije silu chystaných GPUs
nové konzoly dovtedy nebudú a tie momentálne podporujú stále len DX9, ich výkon bude v porovnaní s grafikami vydanými v r.2010 len vyšší low-end -> čo z toho vyplýva?
s pozdravom, crux.
Mne z toho vyplyva, ze CE3 neni orezany len pre konzoly, ale aj vylepseny pre pc.
hm a o čom od začiatku píšem?
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 94#p529494" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 94#p529494" onclick="window.open(this.href);return false;
s pozdravom, crux.
Ale ja som tvoje slova ani nepopieral.