napalovanie

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
dawo1
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 21. Jún, 2009, 23:00

napalovanie

Príspevok od používateľa dawo1 »

Zdravim mam notebook Acer Aspire 5730ZG kde mam Vistu 32bit a mam problem s napalovanim. Dufam ze niekto pomoze.
Problem:
Takze, ked napalim cd alebo dvd(+/-) nikde inde mi to neprecita, len v pocitacoch...A to je jedno co napalim ci uz film alebo mp3. Najprv som si myslel ze to je Nerom 9 , tak som si nainstaloval Nera 7 a stale to iste. Pri napalovani som vzdy dal nech uzatvori disk. Skusal som rozne znacky diskov ale ani tak nic... Prosim poradte mi lebo uz som zufaly :help:
Dakujem
Používateľov profilový obrázok
gammaray
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00

Re: napalovanie

Príspevok od používateľa gammaray »

dawo1 napísal:Takze, ked napalim cd alebo dvd(+/-) nikde inde mi to neprecita, len v pocitacoch...
Nechapem. Napalil si si film vo formate DVD alebo divX a pod. a nejde to precitat kde ? V DVD prehravaci pripojeneho na televizor ? Mp3 si napalil na CD/DVD a necita ich nikde inde len v pocitacoch. To znamena ze ked ich das do autoradia tak ich necita ani ked ich das do veze alebo dvd prehravaca tak ti ich nezobrazi ? Trochu sa presnejsie vyjadruj co kde nejde.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa NemesiS »

tiež som dobre nepochopil.
napíš, čo napaľuješ, hudba, video, dokumenty...plus aj formát v ktorom je daný súbor(avi, mkv, mov, mp3, mp4, waw, flac)
a o čo konkrétne ide, na čom to chceš pustiť a kde to nefunguje.
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
dawo1
Nový používateľ
Nový používateľ

ospravedlnujem sa...napalil som si mp3 na cd a pustil som v aute, no nic.skusil som dat do veze a nic. napalil som som filmy na dvd vo formate dvix, dal som do dvdplayera a vypisalo mi error disk. tak som skusil napalit film v dvd formate a tiez nic...skusal som tieto cd/dvd spustit aj na inych prehravacoch ale bezuspesne... no vsetky tieto formaty prehram na kazdom jednom pocitaci
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa zachary »

napaľovacie rýchlosti ? skús znížiť na minumum - CD 16x, DVD 4x
aké médiá používaš?
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
dawo1
Nový používateľ
Nový používateľ

uz aj tieto srandy som skusal...dokonca som skusal aj ine znacky diskov
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa NemesiS »

ešte ma napadla jedna vec...
v nerovi máš nastavené, aby disk uzatvoril?
pretože ak ho napaľuješ a neuzavrieš, tak ti ho neprehrá ani veža ani auto, no v pc pôjde....
checkni či máš nastavené, aby sa disk uzatvoril...aby nero napálil lead-out stopu..