DX9 na Win7
- eFatal2ty
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
DX9 na Win7
Ako zapnem na hrach DX9 miesto DX10 pod Win7. DX9 mam nainstalovany.
Niektore hry Crysis alebo Assassins Creed maju spustac na obe DirectX. Ale niektore nie ako NFS PS/Undc.
Potrebujem to kvoli notebookovej GPU. DX10 ledva taha, ale na XP maju DX9 menej fps nez na Win7.
Tak chcem ficat na novom Wine.
Niektore hry Crysis alebo Assassins Creed maju spustac na obe DirectX. Ale niektore nie ako NFS PS/Undc.
Potrebujem to kvoli notebookovej GPU. DX10 ledva taha, ale na XP maju DX9 menej fps nez na Win7.
Tak chcem ficat na novom Wine.
Naposledy upravil/-a eFatal2ty v Po 22. Jún, 2009, 20:30, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
Re: DX9 na Win7
skusal si start-hry-pravym na ikonu hry a play in dx9,na crysise mi slo,ale na viste
- eFatal2ty
- Používateľ
ved prave ze v crysis to ide ale taky NFS Undercover, Prototype alebo GTAIV nepresvedcis
- eFatal2ty
- Používateľ
toto su podla teba pod Win7 hry(NFS Undercover, Prototype alebo GTAIV ) beziace na dx9?
Myslis si ze hry napisane pre dx9 sa len tak zmenou systemu z nicoho nic prepisu do dx10?
- eFatal2ty
- Používateľ
vy ste to staaale nepochopili ja chcem praveze presny opak!!! DX10->DX9
tento jediny pochopil: jackhammer , ale tak to nejde pri tych ostatnych hrach.
tento jediny pochopil: jackhammer , ale tak to nejde pri tych ostatnych hrach.
- eFatal2ty
- Používateľ
Takze mam Windows 7. Win 7 bezi na DX10/10.1/11 zapnem GTAIV defaultne sa zapne cez DX10. Ako dosiahnem aby sa zapol cez DX9 ???? na hre Crysis to ide prepinat ako to prepnem v GTAIV?
Este raz sa ta spytam, ako sa moze hra pisana pre dx9 prepnut len tak do dx10?? nechapes ze to nejde?
Nemas tam co prepinat, taka hra ti stale bezi a bezat bude len pod dx9, uz si to pochopil?
Nemas tam co prepinat, taka hra ti stale bezi a bezat bude len pod dx9, uz si to pochopil?
Heh, pardón, ale mám taký dojem, že užívateľ eFatal2ty chce povedať toto:
Má nainštalované GTA IV.
Pokiaľ sa nemýlim, tak hra GTA IV. je vytvorená v DX9 aj v DX10. - ak je toto pravda,môžme pokračovať :
Kedže GTA IV. nemá funkciu prepínať medzi DX9 a DX10 pravým klikom na ikonku a výberom a hra mu beží v DX10, čo mu karta nezvláda tak sa užívateľ eFatal2ty pýta ako prepnúť GTA IV. z DX10 režimu do DX9 režimu inou cestou.
hry ako Crysis a Assassins Creed túto funkciu majú,pokiaľ sa nemýlim hovorí to aj jackhammer.
Ak som napísal blbosť tak mi to zmažte ...
Má nainštalované GTA IV.
Pokiaľ sa nemýlim, tak hra GTA IV. je vytvorená v DX9 aj v DX10. - ak je toto pravda,môžme pokračovať :
Kedže GTA IV. nemá funkciu prepínať medzi DX9 a DX10 pravým klikom na ikonku a výberom a hra mu beží v DX10, čo mu karta nezvláda tak sa užívateľ eFatal2ty pýta ako prepnúť GTA IV. z DX10 režimu do DX9 režimu inou cestou.
hry ako Crysis a Assassins Creed túto funkciu majú,pokiaľ sa nemýlim hovorí to aj jackhammer.
Ak som napísal blbosť tak mi to zmažte ...
Odkedy je gta4 pre dx10?
Naposledy upravil/-a yesper v Po 22. Jún, 2009, 21:54, upravené celkom 1 krát.
áno, jediné riešenie je nainštalovať Windows XP...
btw: berieš prášky?
btw: berieš prášky?
s pozdravom, crux.
Pochopil to tu zatiaľ každý, no všetci sa ti snažia povedať, že keď má nejaká hra podporu iba DX9, netreba ju nijak prepínať do DX9, lebo sa nikdy nemá ako rozbehnúť s DX10 efektmi.