Problém s mazaním
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Problém s mazaním
4awte lidi chcel som s aopýtať čo by ste robili na mojom mieste starý windows priečinok na inom disku mi nechce zmazať je v ňom ešte nejakých 600MB súborov . diki za radu P.S : format mi neraďte skôr nejaký soft (už hodinu pozerám soft a nič nejaký Volcov Commande niekomu radili ale nejde stiahnuť)
Spoiler: ukázať
Re: Problém s mazaním
niečo reálne je stiahnuť si hocijaky linux podporujúci NTFS, a deletnut to odtial, alebo skusit nastavit permissions vo windowse, popripade z CMD v safe mode
.
- spencer
- Používateľ
paráda kápnul si na to kde mám to live cd diki moc idem cez ten linux
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Staci ti jednoduchy nastroj Unlocker, ktory odblokuje resp. zabije proces ktory je aktivny s tym suborom. Ked ho nainstalujes, pravy klik na subor ktory chces zmazat a vyber Unlocker. Potom zvol z moznosti bud tam bude Delete, alebo unlock/kill... a ono po niejakom case zmaze vsetko, zalezi od velkosti a poctu.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
ja som tak mazal vsetko co sa nedalo zmazat, keby to nefungovalo tak by som nepisal o tom. Ale predsa si len skusenejsi v tomto, tak nech spravi ako si ty poradil
- spencer
- Používateľ
s tým unlockerom mi to šlo pekne vymazať ale mám iný problém mám 40 gb HDD a chcem ho naformatovať do ntfs z ext3 je na ňom nainštalovaný línux ako a cez čo by ste to spravili kamarát mi tvrdil že je na to nástroj priamo v linuxe na frmat disku do ntfs diki za radu
kamarát nech netrepe blbosti, EXT3 na NTFS nekonvertnes, naformatuješ (prídeš o dáta), ale nekonvertneš
.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
priradit si vlastnictvo tej zlozky + podzloziek, pridelit si full prava a potom to maznes secko.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- spencer
- Používateľ
sakra chlapci pochpte čo by som rád spravil kľudne nech sa zmaže všetko čo je na tom 40 GB HDD len nech je naformatovaný na NTFS a najlepšie by bolo ho formatnuť nie cez inštalačné cd windows lebo vtedy sa tam aj windows začne inštalovať a to ja nepotrebujem chcem ho mať čistý a v NTFS dokážete niečo vymyslieť teda ?
- spencer
- Používateľ
vysvetli mi o čo to bude inšie ako v mojom pc je to to isté :/