Zdar,
pozeram ze v Ageme sa uz objavil tento zaujimavy phone s Androidom ako novinka:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=13388308" onclick="window.open(this.href);return false;
Dost velmi o nom rozmyslam, druhou alternativou je iPhone 3GS, na ktory si zrejme este asi par tyzdnov pockame vsakze.
Ma s nim niekto skusenosti, hlavne co sa tyka rychlosti a funkcnosti touchscreenu v porovnani s iPhonom? Ide o to ze na touchscreen iPhonu som dost zvyknuty a da sa povedat aj zatazeny (ma ho manzelka a je to nadhera), a od tohto HTCcka ocakavam nieco minimalne podobne, rozumej ziadnu pomalu neresponsivnu sracku typu HTC touch HD a spol.
Resume: som ochotny dat Androidovi sancu, ale ak by ma to malo sklamat - ovladanie, aplikacie, funkcnost - tak si radsej pockam na IP 3GS.
Vase nazory a skusenosti?
HTC Black Magic - nazory a skusenosti?
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Re: HTC Black Magic - nazory a skusenosti?
co som sa rozpraval s kolegom, ma htc dream, tak tam sa vraj da napratat kazda aplikacia co je pre linux a ma nejaky port. mozem ho este kusok povyzvedat ked sa vrati z obeda.
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
To ani nemusis, mna nezaujima Dream ale Magic co su dva dost odlisne telefony.
eeee
žeby bol v HTC DREAMe WINDOZ ????
chcel ti len poradiť xexe
žeby bol v HTC DREAMe WINDOZ ????
chcel ti len poradiť xexe
Asus Barebone T3 - AMD Phenom II X4 965 - ATI 4670 - 60GB SSD + 640GB - Razer Copperhead . MacBook White C2D 1,83 GHz - 80GB SSD intel - 2TB NAS . Magic Mouse . iPhone 5 16gb Black , Neonode N2 . Lumia 710