Sekanie Hier Windows 7
- QlimaxXx
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 13:59
Sekanie Hier Windows 7
Zdravim nedavno som zo zvedavosti stiahol a nainštaloval Windows 7 RC 7100 ale povodne Xp som si nechal na prvom disku a sedmička je na druhom disku čiže pri bootovani mam k vyberu OS systemu ale sedmička sa mi zapačila takže fungujem už iba na nej ale mam jeden velky pruser čo sa tyka hier prosto napr. GTA IV mam už prejdenu asi 5krat ale to som hraval na XPčku lebo na sedmičke mi akakolvek 3d hra či už naročna alebo nenaročna pravidelne seka a určite to nie je slabym HW na XPčku mi GTA IV ide na maximalnych detailoch z rozlišenim 1440x900. Vobec neviem prist na to kde je problem inštaloval som ju 3krat stale to iste stiahol som najnovši Ati driver (Catalyst 9.6.0.0) no stale to iste už som zufaly neviem čo s tym mam urobiť..skuste mi nejak pomoct nejake napady rad privitam, zostavu by som mal mať v popise. Vopred Ďakujem
Re: Sekanie Hier Windows 7
1) podpis si uprav do súladu s pravidlami
2) to že GTA seká, je normálne, tá hra je odfláknutá, a windows 7 je RC, nie sú vyladené ovládače, nie je vyladený systém, nie je sranda. ži s tým
2) to že GTA seká, je normálne, tá hra je odfláknutá, a windows 7 je RC, nie sú vyladené ovládače, nie je vyladený systém, nie je sranda. ži s tým
.
- QlimaxXx
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 13:59
No ale neseka mi tam len GTA ale každa jedna trošku naročnejšia hra a na druhom pc dokonca notebooku mam tiez sedmicku a na nom fakči normalne napr NFS Undercover a na tomto compe ani NFS všetko seka tak pravidelne neda sa nič hrať
Snake napísal:2) to že GTA seká, je normálne, tá hra je odfláknutá, a windows 7 je RC, nie sú vyladené ovládače, nie je vyladený systém, nie je sranda. ži s tým
.
- upir102
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2008, 14:00
mne tiez zacali sekat hry stalker clear sky ,crysis a to aj na najmensich detialoch ale vsimol som si ze ked sa hybe postava alebo proste nieco robi vkuse pracuje hdd a vtedy hra seka ked sa postava prestane hybat prestane pracovat aj hdd...dakujem za rady
aj mne obas seka crysis warhead a ma aj trochu horsiu grafiku ako ked to hram na xp. nebude to tym ze 7 ma dirext 10 ? a moja grafika je slaba na to aby warhead utiahla s direct10 ?
edit: pardon nevsimol som si ze je to out of date
edit: pardon nevsimol som si ze je to out of date
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim