no citam ja nazory ludu a docital som sa k tomuto prispevku
zhodnotenie futbaloveho vecera
kosice: od 85 min zapasu "standing ovation"
zilina: pri troche stastia mohli doviezt 3 body
slovan: ak by hrali este o 5 minut dlhsie, prehrali by 7:0
kosice: ak predaju novaka a milinkovica, mozno budu mat dost na novy stadion
zilina: ten svoj stadion uz skor maju dokonceny, ak postupia do europskej ligy, mozno bude aj na premie
slovan: kolko ze to mame dat zo statneho, aby chlapci mali kde predvadzat svoje kerky?
az mi prislo luto kde idu moje prachy
slovensky sport
stredajsi futbal - slovensky sport
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
stredajsi futbal - slovensky sport
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Re: stredajsi futbal - slovensky sport
No co narobis, ja slovensku ligu pre istotu nesledujem a takto si setrim nervy. Keby som to sledoval tak (tyckujem) este pol hodiny po zapase. Slovensku ligu by mali zrusit a radsej hrat Clovece Nehnevaj Sa.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
nehovorhim,ze chyby nemaju aj hraci,ale najviac ma na tom cele vediene sfz...
kosice hrali pekne..zapas by bol iny keby rozhodca neodpiskal tu nezmyselnu penaltu,ale co uz stava sa a 3:3 je slusny vysledok.. co sa tyka ziliny myslim,ze vonku rezmizovat s takym superom je fajn ...spravila co mohla a s vysledkom su urcite spokojny..
slovan to nejako nezvladol, na ajax nemal...
kosice hrali pekne..zapas by bol iny keby rozhodca neodpiskal tu nezmyselnu penaltu,ale co uz stava sa a 3:3 je slusny vysledok.. co sa tyka ziliny myslim,ze vonku rezmizovat s takym superom je fajn ...spravila co mohla a s vysledkom su urcite spokojny..
slovan to nejako nezvladol, na ajax nemal...
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
povedzme si to na rovinu: slovensky futbal je zo svetoveho hladiska, asi ako ... jamaisky hokej ...
lepsie nesledovat
mna vcelku mrzi, ze z mojich dani idu peniazky na futbal, ako aj na policiu, ktora musi strazit "rowdies"
Netvrdim, ze by ich nasi statny uradnici vedeli lepsie vyuzit, ale aspon by sa clovek par dni v roku nebal ist po ulici, s tym ze ho policajti zbiju za to, ze sa priblizil k nejakej skupine ludi s vlajkami...
PS: a to ze dostal slovan od ajaxu iba 5, beriem ako uspech, zvysne 2 zapasy beriem ako zazrak ...
lepsie nesledovat
mna vcelku mrzi, ze z mojich dani idu peniazky na futbal, ako aj na policiu, ktora musi strazit "rowdies"
Netvrdim, ze by ich nasi statny uradnici vedeli lepsie vyuzit, ale aspon by sa clovek par dni v roku nebal ist po ulici, s tym ze ho policajti zbiju za to, ze sa priblizil k nejakej skupine ludi s vlajkami...
PS: a to ze dostal slovan od ajaxu iba 5, beriem ako uspech, zvysne 2 zapasy beriem ako zazrak ...
lava, prava, lava, prava ...
- Mirdis
- Moderátor
s tym nesuhlasim..pozeral som Kosice aj Slovan...Kosice zasluzene remizovali.. ako som pisal keby neodpiskal tu penaltu za stavu 1:0 tak mozno by to inak skoncilo..ale kosie hrali ako sa patri..PS: a to ze dostal slovan od ajaxu iba 5, beriem ako uspech, zvysne 2 zapasy beriem ako zazrak ...
o slovane to nemozem povedat tam ma velmi sklamali a vysledok 5:0 hovori za vsetko...Zilinu som nepozeral..
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ano, vedenie SFZ moze za 5 golov na ajaxeMirdis napísal:nehovorhim,ze chyby nemaju aj hraci,ale najviac ma na tom cele vediene sfz...
mna vcelku mrzi, ze z mojich dani idu peniaze na maraton, cyklisticky zavod, atd.. tam stoji policajna pritomnost o mnoho viacgalen napísal:mna vcelku mrzi, ze z mojich dani idu peniazky na futbal, ako aj na policiu, ktora musi strazit "rowdies"
treba sa proste zmierit s tym, ze vzdy pojdu nase dane aj na veci, ktore sa nam nepacia.
- Mirdis
- Moderátor
ano, vedenie SFZ moze za 5 golov na ajaxekillswitch napísal:Mirdis napísal:nehovorhim,ze chyby nemaju aj hraci,ale najviac ma na tom cele vediene sfz...
myslel som to vseobecne a pripajam k tomu aj reprezentaciu SR
kto sa niekedy aktivne venoval futbalu ci inemu sportu asi vie o com hovorim...a este raz zopakujem, ze Slovan si moze za to sam..videl som jeho hru a totalne to zbabrali...proste na ajax nemali..
slovan bol tragicky sak nemali ani loptu
zilina super 1:1 je fakt dobre
a KE super ale bez sance na postup si myslim. 3 goly doma je dost. O tej 11stke netreba diskutovat-je jasne ze bola vymyslena...
zilina super 1:1 je fakt dobre
a KE super ale bez sance na postup si myslim. 3 goly doma je dost. O tej 11stke netreba diskutovat-je jasne ze bola vymyslena...