V-sync problém
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Aug, 2009, 11:12
V-sync problém
Dobrý ďeň. Mám problém s pásmi ktoré behajú po monitore v hrách. Skúšal som si aj zapnúť V-sync v Catalyst Control Centre ale nepomohlo. Hry, v ktorých je možnosť V-sync nastaviteľná idú tak ako majú. Monitor: LG W2252s GK: Sapphire HD 4850 ...Prosím o radu. ďakujem.
Re: V-sync problém
o aké hry sa jedná?
nj, vynútiť V-sync v CCC je zbytočné, zatiaľ som nezistil v ktorej hre by ho vynútil
nj, vynútiť V-sync v CCC je zbytočné, zatiaľ som nezistil v ktorej hre by ho vynútil
s pozdravom, crux.
Pokial si este spominam, vsync sa vypinalo na nVidiach aby si mal lepsie FPS (napr. CS) U Atinach je to zbytocne. Ale tie pasy nebutu tym
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
V-sync zosynchronizuje FPS s obnovovacou frekvenciou monitora, pásy budú asi niečim iným...
ale je to tym, ked neni v-sync zapnuty tak su tie "pasy" viditelne. mne to robilo napr v Wolverinovi, ktory bezi na unreal 3 engine... myslim ze s tym nezrobis nic
-
- Nový používateľ
vo Wolfensteinovy kde sa da nastavit V-sync v Options mi tie pasy nebehaju...akonahle V-sync v options vypnem, pasy tam su.....a rovnake pasy sa mi robia aj v hrach kde sa neda V-sync nastavit v options...pocul som ze existuje nejaky DX override....neviete o tom nieco??
s Wolverinom som mal tiez tento problem...vlastne s UT3 enginom skoro vzdy
s Wolverinom som mal tiez tento problem...vlastne s UT3 enginom skoro vzdy
Pravidla diskusneho fora napísal:• Nikto nie je za pomoc na diskusnom fóre plateny. Preto nebudte nedockavy ak vam za 2 hodiny este nikto na vasu temu neodpovedal.
neboj urcite si tvoju temu niekto vsimne a mozno bude vediet aj pomoct. dovtedy - musis cakat.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
pasy su normalny jav pri vsync off
ak ti nejdu vynutit cez ccc tak skus nainstalovat ati tray tools a tam to mozno vynutis..mozno:)
ak ti nejdu vynutit cez ccc tak skus nainstalovat ati tray tools a tam to mozno vynutis..mozno:)
-
- Nový používateľ
pouzivam Windows 7 RC1 a Ati Tray Tools mi nefachci....na Viste som s tym nemal problem
mne to robilo pri World in conlflict. ked som scroloval po mape tak sa mi robili pasi. ale to bola asi jedina hra kde mi to blblo. vsade inde mi v-sych islo.
|CPU|i5 2500k 3,3GHz@4,4GHz+NOCTUA NH-D14|HDD|WESTERN DIGITAL Caviar Black 1TB , 2xWESTERN DIGITAL Caviar Blue 500GB RAID 0|GPU|GIGABYTE N560OC-1GI|MB|ASUS P8P67,B3|RAM|2x4GB KINGSTON 1333MHz|PSU|CORSAIR TX750 V2|SOUND|SOUND BLASTER X-Fi Xtreme Audio, Genius 6000 5.1, Sennheiser HD 438|LCD|HP 2275W|OS|Win 7 64bit|CASE|FRACTAL Define R3 Titanium Grey
-
- Nový používateľ
Len tak ma napadlo... Nemoze to byt tym, ze mam monitor ku karte zapojeny cez redukciu? DVI-VGA?
-
- Nový používateľ
precital som si par clankov a zistil som ze problem co mam sa vola IMAGE TEARING....ide vlastne o to ze moja HD4850 dokaze pri danej hre zobrasit napr 70FPS a monitor len 60....pomocou V-sync sa to da nejako spravit...mate s tym niekto skusenost?? pls...ja uz nwm co mam robit , tento problem mam uz strasne dlho
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
sorry,ale toto uz ti vysvetlene bolo..bez vsync to tak robi kazdemu
-
- Nový používateľ
ok ale ja aj ked si zapnem V-sync V CCC tak to pri hrach stale robi....inak by som tu nepisal