podarilo sa mi dnes uspešne poškrabať 1. CD na originalke Age of Empires 3.
Mam nejake pravo na výmenu? Kupované z netu. Doklad mám.
poškrabané CD
poškrabané CD
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Re: poškrabané CD
U nas v meste v jenom PC shope robia opravu CDcok, princip je taky, ze to zbrusi spodnu vrstvu o kusok, ale osobnu skusenost s tym nemam.
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
kurce, budem o tom musiet nieco zistit...
ja to robim zubnou pastou, odskusane, funguje to ale zalezi na to ako velmi je to CD poskrabane ked uz su tam hlbsie ryhy ale dato vrstva je este ok, tak su na to take vecicky, so daju na nete kupit alebo su firmy co ti to zbrusia resp opravia (stoji to cca 5€).
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
uz som jednej pisal, zatial neodpovedali.....firmy co ti to zbrusia resp opravia (stoji to cca 5€).
Poskrabanie vzniklo zlym vlozenim do mechaniky, skrabance vyzeraju ako keby boli spravene
velmi jemnym smirglom, nic hlboke. Comp CD spozna, z casti aj nacita ale napr. instalaciu nespusti.
A pastu jaku? Signal White Now by to mohol asi aj celkom dobre vylestit nie?
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
No ked ta kvazi oprava stoji 5€ to si rovno mozes kupit novu hru...
Spoiler: ukázať
no my mame Colgate ale skusal som aj s inymi. Postup je, zoberies handricku, das na nu pastu a prilozis na skrabance a drhnes, priebezne pastu doplnas. ono sa ti to sice tak trochu vysucha a nebude to leskle ale podstatne je, ze ti to zlikviduje skrabance a s tym jemnym vysuchanim si uz mechaniky poradia. Raz sa mi ta podarilo obnovit jedno origo PSX CD, ktore majitel uz do kosa hadzal. Prepastoval som a islo perfektne!
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438