Ahojky... tak mam tu taky problem . Prave som si z predajne doniesol novy notebook (asus K50AB - http://www.notebookcheck.net/Asus-K50AB.18718.0.html ) a ked som nainstaloval windows 7 tak vsetko sa sprvu zdalo v poriadku.. ale potom som si vsimol ze v device manageri mi ukazuje ze mam dve gpu a to hd3200 a hd4570 a pri tej druhej je vykricnik ze nepracuje sparvne a v catalyste mi ukazuje iba tu hd3200... a nemozem nijak zapnut tu 4570 a pri instalaci driverov na priamo na nu mi stale ukazuje len tu 3200... pls nejake nazory...
cekoval som aj ine fora ale tam nijake riesenie nebolo.. a mali to odskusane aj na inych os... takze v os to asi nebude
problem s HD4570 mobility
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: problem s HD4570 mobility
skus v biose vypnut integrovanu grafiku
aj ked ja osobne by som radsej bezal na nej (na tej 3200), na hry su skoro rovnake a inde graficky vykon netreba
bude to totiz mat mensiu spotrebu, dlhsie vydrzi baterka
aj ked ja osobne by som radsej bezal na nej (na tej 3200), na hry su skoro rovnake a inde graficky vykon netreba
bude to totiz mat mensiu spotrebu, dlhsie vydrzi baterka
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
no prepol som to v biose... a ked som robil bench v pc wizzard tak som mal dvakrat tolko bodov.. a aj red alert 3 ide o dost sviznejsie na tej externej.... ved ako ja zase niesom taky pohodlny zeby som si pri starte nezvolil v biose ktoru chcem ... diki za radu
Aj ja mam ten ACER a v biose sa to neda.
Jedine že by sa dal vyvolať ešte inou skratkou nejaky rozširenejši resp. nejaká ponuka.
Kamarat vravel že napr. na DELLy keď pri vypinaní podrží *.
Inak tiež sa trapim a neviem tu HD4570 grafiku nadstaviť ako primarnu
Ak by niekto vedel poradte pls.
Lebo hry na tej 3200 idu rovnako ako na mojom 5-6 ročnom booku
dik
Jedine že by sa dal vyvolať ešte inou skratkou nejaky rozširenejši resp. nejaká ponuka.
Kamarat vravel že napr. na DELLy keď pri vypinaní podrží *.
Inak tiež sa trapim a neviem tu HD4570 grafiku nadstaviť ako primarnu
Ak by niekto vedel poradte pls.
Lebo hry na tej 3200 idu rovnako ako na mojom 5-6 ročnom booku
dik