Po starte win xp nabehnu sietove pripojenia az za 10min
Po starte win xp nabehnu sietove pripojenia az za 10min
Zdravim, po starte win xp sp2 32bit mi nabehnu sietove pripojenia az za 10 az 15 min- potom uz vsetko funguje tak ako ma. Najlepsie to je vidiet na internetovom prehliadaci (to spustam prve po starte win), ktory nabehne az po nabehnuti sietových pripojeni (cize az za 10-15min). Stalo sa mi to uz na viacerych PC a jedine vychodisko bolo vzdy reinstal. msconfig je ok, nod je aktualizovany... Stretol sa s tym uz niekto
- XZKX
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42
Re: Po starte win xp nabehnu sietove pripojenia az za 10min
Ja som Win XP používal dosť dlhý čas na viacerých PC/NB a ani raz sa mi to nestalo. Tipujem to na vadný modem
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.
to urcite nie, chyba je vo win. ono nemusi byt ani sietovy kabel v sietovke a sprava sa to rovnako, po starte pc spustim napr IE a cakam, cakam kym mi nabehne vobec okno s textom "stranka sa neda zobrazit".
problem stale pretrvava
vsetky potrebne sluzby mas na automatic a nie manual ?
ako mam manualne v msconfig vybrat sluzby ktore povazujem za vhodne??? Nepoznam vsetky sluzby a ich nazvy...
cez msconfig asi nijak, ale cez konzolu services.msc vo win7, xp si nepamatam
a ak ti uz nabehne ten net, tak skontroluj tie sluzby co su manual a predsa su uz started
mozno medzi nimi je nieco co by bolo lepsie automatic, aj ked je to len taky napad.....
a ak ti uz nabehne ten net, tak skontroluj tie sluzby co su manual a predsa su uz started
mozno medzi nimi je nieco co by bolo lepsie automatic, aj ked je to len taky napad.....
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
na to si ako prisiel?plao napísal:to urcite nie, chyba je vo win.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB