HIGH-END Slovakia 2009

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00

HIGH-END Slovakia 2009

Príspevok od používateľa Wizik »

Nazdar chlapi,
boli ste sa niekto pozrieť ?

Ako slúchadlový nadšenec som si najprv obehol všetky repro, zosíky atď. atď. a Sennheiser HD800 a STAX SRS-4040 II som si nechal na koniec.

Z repro boli veľmi veľmi dobré audio physic, len si teraz nespomeniem na model :-D, elektrostaty MartinLogan CLX + zosíky Mc Intosh, no jedna báseň, týpek tam pustil metallicu, chcelo sa mi plakať od radosti. Veľkým prekvapením boli pre mňa reproduktory Genelec, veľmi fajn zvuk na to že to išlo z niečoho tak maličkého. Unison Research - Malibran hrali tiež nadmieru dobre. Zato Magnat reproduktory ma sklamali totálne, nedalo sa to počúvať.

Poďme ale ku slúchadlám :
Ako prvé som si vyskúšal svoje domáce AKG K701 spolu s HK 990 + HD 990. Veľmi sa mi ten zvuk páčil, normálne začínam uvažovať že si HD 990 kúpim domov.

Potom došiel na rad systém stax SRS-4040 II : Najlepšie čo som v živote počul, všetko bolo dokonalé, absolútne nič im nemôžem vytknúť, a to vraj sú omnho lepšie elektrostatické zosilňovače ako stax, neviem si ani predstaviť ako by to hralo potom. Fakt Bomba.

No a nakoniec krásne, úžasné, neuveriteľné HD800, ich zvuk bol celkovo len o maličký chĺpok horší ako Stax, keby som to mal hodnotiť v % tak asi tak o 3% horšie. Spolu s DAC1 tvorili veľmi fajn dvojicu, a keby sa ešte medzi DAC1 a HD800 dal dáky lepší zosilňovač, myslím si že by hrali možno aj lepšie ako STAX. Basy boli presne tam kde treba, krásne stredy a oslňujúce výšky. Tým slúchadlám fakt nič nechýba, mať teraz 1000€, bežím pre ne.

Výstava bola veľmi fajn, mohlo tam byť síce viac slúchadiel na vypočutie, ale HD800 a Stax mi stačili :-)

Teším sa opäť o rok :-)
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !
Jofo
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00

Re: HIGH-END Slovakia 2009

Príspevok od používateľa Jofo »

Zavidim... ja sa zase nemozem dockat DT990
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
Wizik
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Wizik »

Super, pribudne ďalší audiofil do klubu zrejme :good:
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !
cube
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 11. Nov, 2008, 17:32

Príspevok od používateľa cube »

Jediny problem tychto sluchadiel je ze sa nedaju prestat pocuvat :)

e-droga
Gigabyte GA-P35C-DS3R, E4400 @ 2GHz, 2GB RAM DDR-800, 7600 GS, Seasonic S12II-430 430W.
http://www.speedtest.net/result/520731820.png

Orange Mobilny Internet po 18:00 http://www.merac.sk/rs/20100738156.png" onclick="window.open(this.href);return false; za 33 Eur mesacne v HSPA (3G) technologii.
Jofo
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Jofo »

Mi povidej... a to este nemam ani poriadny zdroj zvuku k nim
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!

Návrat na "Debata o všetkom"