hladame byt

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
scarinko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00

hladame byt

Príspevok od používateľa scarinko »

Tak je to tady pani zlati

dneska nam s priatelkou prisla dobra sprava ze nam schvalili uver na byt zhruba v tej sume ako sme ziadali
nakolko od cca 20.9. tohoto roka sa menili dost pravidla o hypotekach tak dekret co nam vydali ma platnost iba 1 mesiac
potrebujem vase oci a usi.

hladame byt najlepsie (99%) v petrzalke (nie kopcianska,ovsiste,Rovniankova, a pod vychyrene stvrte)
3 izby , 2.-8. poschodie najlepsie v panelaku s velkym vytahom (koli stahovke)
podmienky: murovane jadro (ja sa s tym drbat nebudem a je to velka investicia), plastove okna (dalsia velka palka)
ostatne su uz na zvazeni

auto nemame, do prace chodime MHD, ja pracujem v raci pri novom Kauflande( linka 59), priatelka v business centre na Plynarenskej

cena max 91 000 €

uvediem priklad bytu ktory sme dnes nasli na webe a velmi sa na nam pacil

Kód: Vybrať všetko

http://www.reality.sk/zakazka/0581-000619/predaj/3-izb-byt/bratislava-petrzalka-budatinska/predaj-pov-3i-teraz-4i-bytu-po-kompl-rek-ba-v-budatinska-ul
ak mate nieco v merku pls postnite budem rad

diky
scarinko
Používateľ
Používateľ

Re: hladame byt

takze ta ponuka na Budatinskej je uz fuc
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Toman »

- nevizeralo to zle... skoda
- taketo prerobene bity chodili pred 2 rokmi tak okolo 3 - 3,5
- by som povedal ze je vhodna doba na nakup nehnutelnosti v BA (dole uz viac nepojdu)
- akurat by som sa bal toho spolocneho uveru, sa daco stane a potom to bude "koubojka"..., ale snat sa poznate..

T. :-)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
scarinko
Používateľ
Používateľ

tak sme spolu uz 8 rokov a snad to nedojde do takeho stadia
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa LoPiO »

Len to nepokazit ziadnym "papierom" ( manzelstvom ). Drzim palce nech Vam to vydrzi.

K bytu ti velmi nepomozem tam treba mat proste stastie, ze natrafis v spravnu chvilu na spravny inzerat. A ked uz to je ten spravny, tak treba urcite zistit daco o susedoch a o tom ako tam to chodi, co urcite vies.

Podobne som zazil pri hladani podnajmu, proste niekedy ani za nic nieco normalne a inokedy celkom fajn ponuky, cize len kazdy den prechadzat ponuky na inzertnych portaloch a dufat, ze sa na Vas usmeje stastie :)

Tento jeden mesiac je mi novinkou a pripada mi to ako natlak. To uz aby som mal vestiacu gulu aby som vedel kedy pojde nieco dobre na predaj.

Good luck :)
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Tomco85
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 28. Nov, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Tomco85 »

hehe niesom Blavak, v piatok som bol pracovne v (na) Ovsisti a asi viem preco tam nechces byvat :D

Nechcem strasit, ale mal som znamu co im to zacalo skripat po 7 rokoch a ti si zobrali prezmenu na leasing spolocne nove auto....tak ale mozno ten osmy rok je ta pomyselna hranica, kedy je to uz v pohode.... tak vela stastia prajem :P
Papagaj#2656

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit

Návrat na "Debata o všetkom"