Blokovanie funkcií telefónu kódom
Blokovanie funkcií telefónu kódom
Oi,
občas ma vcelku zneisťuje, keď sa mi ľudia hrabú v telefóne, čomu sa nie vždy dá zabrániť. Potrebujem teda nejako na Nokii E50 (symbian s60 3rd) docieliť, aby som mohol špecifické funkcie blokovať kódom, nech ma to otravuje čo najmenej, ale zároveň plní účel.
Inak povedané, odblokovanie klávesnice v pohode ale na kód potrebujem minimálne SMS, optimálne aj galériu, telefónny zoznam a zoznam volaných čísiel.
Vie to defaultne aj Symbian, prípadne treba nejakú ďalšiu aplikačku?
fílendank.
občas ma vcelku zneisťuje, keď sa mi ľudia hrabú v telefóne, čomu sa nie vždy dá zabrániť. Potrebujem teda nejako na Nokii E50 (symbian s60 3rd) docieliť, aby som mohol špecifické funkcie blokovať kódom, nech ma to otravuje čo najmenej, ale zároveň plní účel.
Inak povedané, odblokovanie klávesnice v pohode ale na kód potrebujem minimálne SMS, optimálne aj galériu, telefónny zoznam a zoznam volaných čísiel.
Vie to defaultne aj Symbian, prípadne treba nejakú ďalšiu aplikačku?
fílendank.
Re: Blokovanie funkcií telefónu kódom
no defaultne to na 100% nevie, bohuzial neviem ani o aplikacii.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
fúha, kamarát takéto niečo používal, volalo sa to tuším Smart Guard, mal to ale na 2nd edícii. Či ti to pomôže neviem
.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- ja mam E65 a telefon sa da zamknut (vlastnost telefonu)
- primat hovori sa da bezproblemou
- ak chces telefonovat, pisat SMS hrabat sa v zozname/hocico ine musis zadat kod
- vcelku prektovke proti manzelke
- na zadavanie kodu som si zvikol
T.
- primat hovori sa da bezproblemou
- ak chces telefonovat, pisat SMS hrabat sa v zozname/hocico ine musis zadat kod
- vcelku prektovke proti manzelke
- na zadavanie kodu som si zvikol
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
No myslím, že z taktických dôvodov nebudem uvádzať kvôli komu to je. Anyway, kde sa to dá nastaviť? Resp. teda, ako to funguje? Kód treba k odblokovaniu klávesnice, čiže na všetko okrem prijatia hovoru hej? (v zásade stačí aj toto...)
na starých symbianoch si stlačil power a hore si mal lock keypad
.
snake ale on to chce na kod, a tak ako pises ty sa len klasicky zablokuju.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- ano funguje to takjaffar napísal:No myslím, že z taktických dôvodov nebudem uvádzať kvôli komu to je. Anyway, kde sa to dá nastaviť? Resp. teda, ako to funguje? Kód treba k odblokovaniu klávesnice, čiže na všetko okrem prijatia hovoru hej? (v zásade stačí aj toto...)
- po case sa telefon sam zamkne
- najdes to snat dakde v menu (netusim kde presne)
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
tak nie keypad ale phonenewmi napísal:snake ale on to chce na kod, a tak ako pises ty sa len klasicky zablokuju.
.
Hej, to som našiel, ale je to strašne nepraktické a navyše tá minimálna minúta je aj tak dosť Ale asi to bude jediné riešenie.Toman napísal:
- ano funguje to tak
- po case sa telefon sam zamkne
- najdes to snat dakde v menu (netusim kde presne)
T.
Keby ale niekto vedel ako to docieliť, že hneď po zablokovaní keypadu pýta heslo (keď už by to nešlo na konkrétne funkcie...)
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
priamo s lockom aplikacii ti neviem poradit, skusim este pohladat, ale:
-existuju aplikacie, ktore ti zahesluju zoznam alebo len jeho cast. tak isto dokazu zamknut aj celu sms default aplikaciu. jeden z nich je napriklad Tektronic.Hidden.Contacts
-ak mas uz dost nejakej frajerky a neprajes si aby ti smskovala ci volala, tak toto (okrem ineho) zvlada tento mobilny firewall: Beijing Mobile Security Technology MCleaner
-ak chces byt v okoli frajer, tak existuje dokonca aplikacia, ktora odomkne telefon az na zaklade snimky z fotaku na telefone
takze pokial niekto nebude mat crty tvare ako ty, tak sa do mobilu nedostane ;-) nazov aplikacie je vFacer
skusim ti este volade pohladat ten zamok na konkretne aplikacie ;-)
edit: na spravu sms vyzera celkom dobre aj toto: Mumcode Software MumSMS Plus
EDIT: tak nech sa paci, toto by malo zvladnut vsetky tvoje poziadavky: Advanced Device Locks 2.01.48
-existuju aplikacie, ktore ti zahesluju zoznam alebo len jeho cast. tak isto dokazu zamknut aj celu sms default aplikaciu. jeden z nich je napriklad Tektronic.Hidden.Contacts
-ak mas uz dost nejakej frajerky a neprajes si aby ti smskovala ci volala, tak toto (okrem ineho) zvlada tento mobilny firewall: Beijing Mobile Security Technology MCleaner
-ak chces byt v okoli frajer, tak existuje dokonca aplikacia, ktora odomkne telefon az na zaklade snimky z fotaku na telefone
takze pokial niekto nebude mat crty tvare ako ty, tak sa do mobilu nedostane ;-) nazov aplikacie je vFacer
skusim ti este volade pohladat ten zamok na konkretne aplikacie ;-)
edit: na spravu sms vyzera celkom dobre aj toto: Mumcode Software MumSMS Plus
EDIT: tak nech sa paci, toto by malo zvladnut vsetky tvoje poziadavky: Advanced Device Locks 2.01.48
ďakujem, takéto som hľadal, ale som sám nenašou, večer skúsim, hádam bude všetko fungovať