Taká primitívna otázka, keď zapojím repráky vzadu na matičnú a potom zapojím aj slúchadlá vpredu do bedne, ako docielim to, aby mi po zapojení slúchadiel šiel zvuk iba do nich, ale aby som repro nemusel vyťahovať. (Niečo také, ako je to poriešené u notebookov.)
Vďaka.
Repráky & slúchadlá naraz - zvuk len do slúchadiel.
- PowerJesus
- Ban
- Dátum registrácie: Ne 13. Sep, 2009, 13:57
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Re: Repráky & slúchadlá naraz - zvuk len do slúchadiel.
máš jednoducho zle zapojený predný panel do dosky
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
- PowerJesus
- Ban
Ale ako je potom možné, že mi vôbec ide zvuk do slúchadiel?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
hmm mne sa to da nastavit v ovladacoch.. ci odpojit line out pri pripojeni sluchadiel...
inak mozes mat aj zle zapojeny predny panel.. alebo teda blby predny panel (ten mam aj ja)
inak mozes mat aj zle zapojeny predny panel.. alebo teda blby predny panel (ten mam aj ja)
- PowerJesus
- Ban
No práveže v tom VIA softe sa dá presmerovať alebo používať paralelne, ale nič sa neudialo.
Zajtra skontrolujem, či sú dobre popichané tie piny.
Zajtra skontrolujem, či sú dobre popichané tie piny.
no zrejme máš ac'97 predný panel a intel hd audio na zvukovke... takto ti to proste nepôjde
Spoiler: ukázať
- PowerJesus
- Ban
Predný panel je HD Audio, to som včera kontroloval.
Ale v správcovi hardwaru vo Wine mám pri zvuku normálne VIA HD Audio, ale potom je tam nejaký otáznik
pri "Other Devices" s "Audio Device On HD Audio Bus". Drivery som nainštaloval všetky, tak nechápem ...
Ale v správcovi hardwaru vo Wine mám pri zvuku normálne VIA HD Audio, ale potom je tam nejaký otáznik
pri "Other Devices" s "Audio Device On HD Audio Bus". Drivery som nainštaloval všetky, tak nechápem ...