Win7 alebo nechať XP
Win7 alebo nechať XP
Mám PC intel HT 3,2 GHZ, 15, GB RAM DDR, ATI radeon hd3850
a notebook AMD Sepron 3400+, 1,8 GHz 1,5 GB ram DDR2 značka notebooku asus F3m seria
na oboch je Win xp a uvažujem či tam dať win 7, dík za radu
a notebook AMD Sepron 3400+, 1,8 GHz 1,5 GB ram DDR2 značka notebooku asus F3m seria
na oboch je Win xp a uvažujem či tam dať win 7, dík za radu
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Win7 alebo nechať XP
intel HT 3,2 GHZ, 15, GB RAM DDR
Povedal by som ze rob co uznas za vhodne.
Spoiler: ukázať
mám 1,5 GB ram ddr nie 15
- k0rben
- Používateľ
A citis sa na ten prechod? Chces to skusit? Mas 32 ci 64bit? Aku verziu win7 chces kupit? Bude to mat pre teba vyznam?
Nie ze by som ta odhovaral ale tento "problem" je dost subjektivny.
A intel HT 3,2 GHz je co
Nie ze by som ta odhovaral ale tento "problem" je dost subjektivny.
A intel HT 3,2 GHz je co
Naposledy upravil/-a k0rben v Št 05. Nov, 2009, 23:51, upravené celkom 1 krát.
ako ja s win 7 nemám problem len nechcem aby s win 7 mali problém moje pc, chcem 32 bit iked mám 64 bitove procesory ale v požiadavkách win 7 je že chcú 2gb ram a to nemam ani na jednom. Neviem či win 7 nebude príliš zaťažovať moje pc kedže už majú nejaký ten rok, a potom by mi napr niektore hry nešli tak ako na win xp iked neviem či sa tohto opravnene bojím
intel HT 3,2 GHz je procesor, pred dual core čo boli ma simulovane druhe jadro,
- k0rben
- Používateľ
socket 478?
// to bol joke (sice aj na ten bolo p4 s ht tusim)
ale otazka je ci sa ti to oplati. do toho notebooku by som to uz nedaval (moj nazor), sice zevraj
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... -jsou-tady" onclick="window.open(this.href);return false;
ale osobne win 7 nemam cize ti nemozem velmi poradit.
// to bol joke (sice aj na ten bolo p4 s ht tusim)
ale otazka je ci sa ti to oplati. do toho notebooku by som to uz nedaval (moj nazor), sice zevraj
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... -jsou-tady" onclick="window.open(this.href);return false;
Kód: Vybrať všetko
"Po vydání Visty se mnoho lidí ptalo, zda je ještě Microsoft vůbec schopen vyrobit kvalitní operační systém." Nový systém je rychlejší a méně náročný na HW, přichází jen tři roky po Vistě.
Naposledy upravil/-a k0rben v Pi 06. Nov, 2009, 00:05, upravené celkom 3 krát.
nie, socket 775
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- nejaky HDD snat doma este mas tak nan si nahod Trial Verziu a hraj sa s nou...
http://technet.microsoft.com/en-us/eval ... 42495.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
- XP cka preca len uz maju 8 rokou, ja pomali ties prechadzam na 7
T.
http://technet.microsoft.com/en-us/eval ... 42495.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
- XP cka preca len uz maju 8 rokou, ja pomali ties prechadzam na 7
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- Pixel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
O procesor by som sa tak nebal samozrejme ak sa na tom nexes nedajboze hrat , este v lete som bezal na podobnom CPU mal som pentium 4 630 3Ghz 800FSB 2MB cache (tiez soket 775) predpokladma ze mas procak s tej istej rady a to konkretne 640 ta mala myslim 3,2Ghz ... Bezal som na tom wine a jedine v com som videl brzdu bola ramka .... ako 1,5GB je dost malo
Pixel-uvedomujes si ze otvaras 24 dni staru temu? Predpokladam ze dotycny sa uz rozhodol
edit// ok, minule sa pridavalo do starsej temy a ta bola za to locknuta..to je jedno, k teme:
tak aj ja pridam nazor z mojej skusenosti: Momentalne mam 4GB RAM a 1,5GB by mi urcite nestacilo. Bezne pospustane programy mi stiahnu cca 500MB...ale ak je niekto menej narocny, tak mu to moze stacit (komos pred dvoma dnami instaloval win7 na PC s 1,5GB RAM a zatial sa nestazoval)
edit2//tak uz aj kamos sa stazoval a ide dokupit dalsich 1,5GB.
edit// ok, minule sa pridavalo do starsej temy a ta bola za to locknuta..to je jedno, k teme:
tak aj ja pridam nazor z mojej skusenosti: Momentalne mam 4GB RAM a 1,5GB by mi urcite nestacilo. Bezne pospustane programy mi stiahnu cca 500MB...ale ak je niekto menej narocny, tak mu to moze stacit (komos pred dvoma dnami instaloval win7 na PC s 1,5GB RAM a zatial sa nestazoval)
edit2//tak uz aj kamos sa stazoval a ide dokupit dalsich 1,5GB.
Naposledy upravil/-a jtbs v Po 30. Nov, 2009, 01:23, upravené celkom 2 krát.
We salute the rank, not the man!
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
myslis, ze niekto v buducnosti nebude mat podobny problem a nepomozu mu skusenosti ostatnych?
k teme: pred dvoma dnami som u seba hodil win7 64bit na s754 sempron 2800+ a 1GB ram...prekvapivo sa to hybe celkom svizne (idealne by boli 2GB ram) a naspat na xp uz asi neprejdem. pokial sa samozrejme nevyskytne nejaky zavazny problem.
k teme: pred dvoma dnami som u seba hodil win7 64bit na s754 sempron 2800+ a 1GB ram...prekvapivo sa to hybe celkom svizne (idealne by boli 2GB ram) a naspat na xp uz asi neprejdem. pokial sa samozrejme nevyskytne nejaky zavazny problem.