MSI 4890 a FSB problem
- F242
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 22. Aug, 2006, 02:00
MSI 4890 a FSB problem
Mam zaujmavy problem. Po naistalovani novej grafickej karty MSI 4890 Cyclone nejde zmenit FSB.
FSB ide iba na 200 Mhz, na inej hodnote pocitac nenabehne a vrati sa na 200 Mhz.
S inou grafikou ide bez problemov na 333 napriklad.
Stretol sa s tymto uz niekto?
FSB ide iba na 200 Mhz, na inej hodnote pocitac nenabehne a vrati sa na 200 Mhz.
S inou grafikou ide bez problemov na 333 napriklad.
Stretol sa s tymto uz niekto?
Re: MSI 4890 a FSB problem
Poslusne hlasim,ano,ja som mal taky isty problem dakedy este na MSI KT6V mobo myslim,a grafika bola tiez MSI tas Diamondka,ale ci to bola 6600GT,alebo 7600GT to uz nepamatam presne,to bol zrut nervov,bolo to hrozne daco aj s ovladacmi,nieto nejake to OC !!!
PE ES KO : Ale s MSI som skoncil velmi davno este pri sock.A,mobo MSI K7N2 DELTA Platinum,draha ako dabel a s 2500+ Barton-om nechcela komunikovat vobec
Zazracny ABIT
PE ES KO : Ale s MSI som skoncil velmi davno este pri sock.A,mobo MSI K7N2 DELTA Platinum,draha ako dabel a s 2500+ Barton-om nechcela komunikovat vobec
Zazracny ABIT
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
ty kokos tak to aké problémy, som v živote nepočul/nezažil a to som toho poskúšal mnoho
Niekedy je "mnoho" malo
Na najdrahsich doskach je OC iba taka malina,skus z vyzmikat naj !!!
Nie kazdy ma sponzora,niekto si kupi to najlacnejsie a potom z toho vyzmika cim viac,nepisem o sebe,a ked by Ta otravovali v kuse niektory kupci s OC,a zostava cela SHIT,a investovat nechce,potom by si recnil.
Ja ked chcem OC,tak kupujem take komponenty,ale ak mi staci kancelarske pc,tak kupujem celkom iny hw,ale ako kazdeho pretaktovavaca,aj mna to taha na pretaktovanie aj toho najhorsieho,a z toho mam ake take skusenosti po tych par rokoch
Na najdrahsich doskach je OC iba taka malina,skus z vyzmikat naj !!!
Nie kazdy ma sponzora,niekto si kupi to najlacnejsie a potom z toho vyzmika cim viac,nepisem o sebe,a ked by Ta otravovali v kuse niektory kupci s OC,a zostava cela SHIT,a investovat nechce,potom by si recnil.
Ja ked chcem OC,tak kupujem take komponenty,ale ak mi staci kancelarske pc,tak kupujem celkom iny hw,ale ako kazdeho pretaktovavaca,aj mna to taha na pretaktovanie aj toho najhorsieho,a z toho mam ake take skusenosti po tych par rokoch
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
hovoríš ako keby mňa niekto sponzoroval
s ostatným súhlasím
s ostatným súhlasím
- F242
- Používateľ
Hola, nik netusi v com by mohol byt problem a ako ho vyriesit?
Nemas moznost odskusat tu grafiku v inom PC ?
Potom uvidis ako sa bude spravat v tom druhom kompe,niekedy zalezalo OC od grafiky,ale v dnesnej dobe som take daco nepocul,ale moze sa stat.
Potom uvidis ako sa bude spravat v tom druhom kompe,niekedy zalezalo OC od grafiky,ale v dnesnej dobe som take daco nepocul,ale moze sa stat.
Neber to osobne !Necielil som tym na teba,ale vseobecnebborecc napísal:hovoríš ako keby mňa niekto sponzoroval
s ostatným súhlasím
- F242
- Používateľ
Mno, vec sa ma tak. Tato grafika je uz druhy kus (prva bola RMA), a robila to aj ta prva.
A mne nejde ani tak o OC, ako o to, ze v BIOSe nech dam FSB na hocico ine ako 200 Mhz, tak nenabehne komp a vrati sa to na hodnotu 200Mhz. S inou grafikou (Ati X1300, 4850) to nerobi, iba s tymto MSI 4890 Cyclone. Akoby ta grafika mala nejaky lock, len netusim, ci by to bolo vobec mozne.
No skusim ju dat do ineho kompu a uvidim.
A mne nejde ani tak o OC, ako o to, ze v BIOSe nech dam FSB na hocico ine ako 200 Mhz, tak nenabehne komp a vrati sa to na hodnotu 200Mhz. S inou grafikou (Ati X1300, 4850) to nerobi, iba s tymto MSI 4890 Cyclone. Akoby ta grafika mala nejaky lock, len netusim, ci by to bolo vobec mozne.
No skusim ju dat do ineho kompu a uvidim.
Hovoríš, že to je druhý kus (po RMA), ale si si istý, že ti ju aj skutočne fyzicky vymenili?? Ale poslali späť tu istú...
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Ak mas niejake foto spodnej strany tej prvej, tam kde su nalepky tak pozri ci sa vyrobne cisla zhoduju alebo su odlisne. Tak zistis o ktoru sa jedna
Spoiler: ukázať
- F242
- Používateľ
Su to ine karty.Maju ine seriove cisla a ta prva sa reklamovala lebo sa rozypal obraz(pamate). Ale obe robia to iste. Ked su v kompe, FSB ide iba na 200Mhz a nic ine...
Naposledy upravil/-a F242 v St 18. Nov, 2009, 21:45, upravené celkom 1 krát.