shiro napísal:Vylepsena sprava pamati, podpora novych technologii (SATA radic uz pri instale, nie jak u XPcka, ktore to nepozna uz par rokov) a dalsich minimalne 20 veci...mam pokracovat? To, ze ty na tom nic nevidis vyplyva z tvojej neschopnosti najst si potrebne info.
dik to som nevedel.ale môžeš mi napísať aj tých ďalších 20 vecí.
shiro napísal:Pomale vzhlady? Skor by som hladal problem medzi monitorom a stolickou, kedze to vadi len tebe a zvysku planety nie.
Pochybujem že som jediný na tejto planéte komu to vadí.ale ok.som spokojný že tam dali aspoň ten starý vzhľad.aj keď tam stará ponuka nieje ale prežijem
shiro napísal:nedaju. A co mas robit mas vediet ty sam, mas hlavu tak ju pouzivaj.
Videl som že to v normálnych nastaveniach nie je.len som chcel vedieť či sa to nedá nejak hacknuť.
shiro napísal:Chcem vidiet ten spomaleny net, programy si updatuj na nove verzie s podporou Win 7 alebo Visty. HW naroky su vyssie no a co? Technologicky vyvoj ide stale vpred a kazda nova verzia hocijakeho OS ma vyssie naroky oproti starsej. Tak sa to proste robi a nezmenis to.
Skúsim.Potom poviem či to ide alebo nie.A net mi spomalil minimalne o 50%.je to fakt ktorý neviem nijak ovplivniť.zháňal som si aj nové drivery ale vkuse nič.
shiro napísal:Neda, vsetky OS od Visty vyssie maju oproti XPcku pokles fps o cca 10fps. Je to vseobecne znamy fakt, nehladiac na to, co vravia testy.
To je paráda.prejdem na nový os kôli dx 10 ktorý aj tak nevyužijem.to už fakt aby človek vrážal prachy len do hw keď chce žiť s dobou a hrať hry na full
shiro napísal:Xp nieje nijaky "najlepsi OS", to len ty si zvyknuty pouzivat 7r jeden system a si neschopny a lenivy sa ucit nove veci.
No tak pozor.ja vôbec niesom neschopný a lenivý sa učiť nové veci.možno je to 7 ročný os ktorý nemá v sebe všetky "farbičky" ale aspoň je kompatibilnejší.mne nerobí problém isť a preklikať sa niekam iným spôsobom.to by som asi potom nepoužival ubuntu.
shiro napísal:Na tvojom HW pojde Seven plynule a rychlo, takze netaraj.
ja netáram.je to spomalený os.teraz nehladiac na rýchlosť xp.
shiro napísal:Cely tento tvoj vylev je typicky text pisany neschopakom, ktory sa nevie ucit nove veci a zvykat si na nove postupy. Zufalo (a nelogicky) lipnes na 7r starom OS, ktory pouziva stare metody a bol vymyslany pre hardware vyrabany 7r dozadu. Na dnesne pomery je beznadejne zastarany. Je to tak a zmier sa s tym, kedze podobnych vylevov ako je tvoj sa uz po nete popisalo hodne. Ludia v dobe prechodu z win98 na XP tiez nadavali aky bol win98 super a rychly, a XPcko je ake zle a pomale, a ze tam nic nejde. A teraz? Rovnaki ludia ako ty teraz drzia pekac a nechcu sa vzdat Xpcka...typicke. Takze sa uvedom a nepis hovadiny hodne cloveka neschopneho (alebo leniveho) sa prisposobovat novym veciam.
mne sa len tak zdá že si

že niekto odporuje tvojmu názoru že win 7 je best...je faktom že nikdy nebude nič dokonalé. nie som žiadny neschopák a viem sa učiť nové veci.neviem ako to ty môžeš hodnotiť.riešime tu os a nie mňa.a v prvom rade by sa mal os prispôsobiť mne a nie ja jemu.vyvalil som za neho nemalé peniaze a teraz mám z toho

a musím povedať že s ubuntu som nemal v živote takéto trable ako teraz s win 7.