problem so zdrojom...
problem so zdrojom...
ahojte, mam takyto problem,,,, ked vypnem PC, tak zdroj stale fiči a ked chcem znovu zapnut PC, musim najskôr vypnut kabel z elektriny až potom ide PC znovu zapnut... alebo dam PC do stavu spanku, tak ho musim znova vypnut z kabla aby som ho mohol znova zapnuť,,,, daval som novy procesor a grafiku, nema to niečo spoločne????
Spoiler: ukázať
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
Re: problem so zdrojom...
tak rozoberal si pc ... mas spravne zapojenu elektriku do MB ?
A ako sa da nespravne zapojit aby isla???diZZy napísal:tak rozoberal si pc ... mas spravne zapojenu elektriku do MB ?
M
- diZZy
- Čierna listina bazáru
da sa to poprehadzovat ze pc sa nezapne zo startom ale s rr napr. alebo sa pc zapane iba ked som strcil do PSU kabel /moj pripad/ ale to som len skusal ze ci to pojde aj ked budu poprehadzovane kabliky pwr sw pwr led...
Ale on pise, ze ked ho vypne, zdroj mu stale maka, az kym ho neodpoji zo siete. Asi by mohol odfotit dosku, ako ju ma zapojenu, aj ked si myslim, ze ma nieco s nou...
M
M
a aky ma zdroj? lebo niektore zdroje este chvilu po vypnuti pc ficia, nenapisal ako dlho po vypnuti mu ten zdroj ide, tak neviem ci to je tento pripad. Ale kedze ma aj iny problem pri zapnuti, tak asi ma fakt daco zle zapojene.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
no pise ze kym ho z elektriny nevytiahne.
Zeby mal led z frontu na tlacitko zapojenu??? Ako by ho zapol? Toto bude nejaka divocina, nech to pofoti...
M
Zeby mal led z frontu na tlacitko zapojenu??? Ako by ho zapol? Toto bude nejaka divocina, nech to pofoti...
M
- diZZy
- Čierna listina bazáru
to bude naj keď dá fotos
Ahojte, dlhšie som tu nebol, takže foto by Vas potešilo ale ja Vas nepoteším nieje to len zdroj ale frčia aj ostatné vetráky, čiže? celkovo mi vypne iba HDD a všetko ostatné frčí dalej, tak som usúdil, že to bude asi BIOS-om. Ja mám verziu 2,1 a najnovšia na moju dosku je 2,3. No nevadí, ďakujem všetkým za snahu. Zajtra sa mi na to príde pozriet jeden maník, tak dám vedieť......
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
no mne beží komplet chladenie ešte asi minutu po vypnutí
ale kedže si zdroj nemenil tak by to robiť nemalo
ale kedže si zdroj nemenil tak by to robiť nemalo