nVidia ION + Intel ULV
nVidia ION + Intel ULV
Myslite, ze bude niekedy v buducnosti realna kombinacia ION + ULV? Podla mna by to bola idealna kombinacia do ultraportable, ale podla toho co som cital, tak z jednej zo stran je takato kombinacia zakazana. Je to pravda a preco? Ved by z toho mohli tazit jedni aj druhi...
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: nVidia ION + Intel ULV
Nuz, neviem kde si to cital, ale zakazane to nie je. ION ma ale z pohladu ULV zariadeni strasne vysoku spotrebu - ma ju na urovni cipsetu i945 ktory sa dodava k Atomu, akurat ze v ramci tej spotreby dodava omnoho vacsi vykon. Spotreba v pripade ULV + ION by teda radikalne klesla, co by popieralo zmysel pouzitia ULV CPU.
dakujem za odpoved.
Da sa priblizne odhadnut aky by bol herny vykon takejto kombinacie? Dali by sa na tom hrat hry ako dragon age ci drakensang?
tomuto velmi nerozumiem... preco by to nemalo zmysel, ak by klesla spotreba a zaroven stupol vykon? Nedosiahlo by sa touto kombinaciou relativne vykonny notebook, na ktorom by sa dalo aj zahrat a zaroven by mal vysoku vydrz?faugusztin napísal:Spotreba v pripade ULV + ION by teda radikalne klesla, co by popieralo zmysel pouzitia ULV CPU.
Da sa priblizne odhadnut aky by bol herny vykon takejto kombinacie? Dali by sa na tom hrat hry ako dragon age ci drakensang?
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Spotreba neklesne, ale stupne. ION ma vyssiu spotrebu ako Intel GS45.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Wratha: Sry , ale ty si chces na takom malom nieco zahrat? ked sa chces hrat, tak deskop/ vacsi notebook a nie netbook, ved je to na hry neprakticke podla mna... ( tot moj nazor )
clovek sa rad zahra aj na malom ved to predsa ma aj vga/hdmi out .... nechcem si preboha za to ze sa raz za cas zahram kupovat extra zariadnenie
Napad dobry len ako uz bolo pisane, skor utopia jak realita

Napad dobry len ako uz bolo pisane, skor utopia jak realita