Po dlhšej dobe sa mi podarilo vyriešiť záhadu prečo STEAM neberie moju kartu.
Na mnohých fórach som sa dočítal všeličo zaujímave no nič co by mi pomohlo vyriešiť môj problém.
Problém bol samozrejme na mojej strane. Netreba žiadnu špeciálnu kartu ani žiadne čítačky a podobne.
Stačí cez internet banking nastaviť denný limit pre vašu kartu pre platbu poštou. Prikladám menší návod.
Snáď niekomu pomôže.....
Ako prve je samozrejme prihlásenie do internet bankingu za predpokladu že ho mate aktivovaný.
V hornom menu sa nachádza položka karty a tam aj nájdeme čo hľadáme.
Pokračujeme kliknutím na názov svojej karty cím sa dostaneme k jej nastaveniam.
Následne treba zmeniť denný limit pre platbu poštou lebo základná hodnota je 0,- € co vlastne spôsobovalo odmietanie karty. Ja som si tam navolil 100€, vy si sami zadajte podla vášho uváženia. Keby som chcel teraz objednať napríklad four-pack L4D2 som v kíbly lebo to presiahne môj denný limit
Nasleduje samotná zmena, ručným zadamín sumy/limitu ktorý môžete minúť platbou týmto spôsobom za den. Pri potvrdení bude pýtať kľuč z GRID karty, alebo iný spôsob overenia podla toho aký používate. Následne je vaša požiadavka odoslaná na schválenie, mne to potvrdilo asi o 20 minut neskor.
Steam-slovenská sporitelna
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Steam-slovenská sporitelna
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS4 Slim - 870 QVO 1TB, Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Steam-slovenská sporitelna
Ked uz som ti predal ten Steam, tak si mi mal napisat, toto by som ti poradil
Spoiler: ukázať
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Pisal som a aj si mi odpovedal ze si to musim v banke aktivovat, toto je len navod ako to aktivovat cez e-banking. Hlavne ze to funguje nie? Za to konto som inak velmi vdacny. Odkedy mam Steam skoro ziadny warez co sa hier tyka v mojom PC nieje
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
presne to iste je nutne aj na vytvorenie PAYPAL. ked uz niekto spravil navod tak by som ho dal niekam viditelne,ale to je na vedeni fora...
To nie je na vedeni fora. Mame predsa sekciu FAQ/Navody...
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!