Vypínanie PC pri zatazi
Vypínanie PC pri zatazi
dobrý...mám PC
RAM:6GB
procesor:Phenom II x4 965
grafika: ATI 4870
Základná doska:ASUS Formula III
atď....aa už od začiatku sa mi sám od seba vypína pri hrách...a teraz sa občas ani nechce zapnúť....napríklad ke´d hrám GTA tak mi sekne,pípne a reštartuje sa....a dosť je to na nervy...na grafike mám pasívny chladič S1 a na ňom ešte pprídavné ventilátory...poradte mi prosím čo mám orbiť...prípadne dokúpiť aby mi to prestal robiť...Ďakujem
RAM:6GB
procesor:Phenom II x4 965
grafika: ATI 4870
Základná doska:ASUS Formula III
atď....aa už od začiatku sa mi sám od seba vypína pri hrách...a teraz sa občas ani nechce zapnúť....napríklad ke´d hrám GTA tak mi sekne,pípne a reštartuje sa....a dosť je to na nervy...na grafike mám pasívny chladič S1 a na ňom ešte pprídavné ventilátory...poradte mi prosím čo mám orbiť...prípadne dokúpiť aby mi to prestal robiť...Ďakujem
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Re: Vypínanie PC= POMOC PLS
inac je to v zlej teme a dost cudne je ze mas 6gb ram
A prečo preboha? Ja mám 6GB tiež.1adad1 napísal:dost cudne je ze mas 6gb ram
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
je dost cudne,ze pises take ...uz som si vsimol niektore tvoje prispevky..vidim,ze dalsi exoticky clovek zavital na toto forum...1adad1 napísal:dost cudne je ze mas 6gb ram
k teme.este napis zdroj aky mas..pri 4870 a 4890 bol problem s chladenim vrm... mas ich dobre chladene?...pada ti to len pri hrach?
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
Priavam sa s rovnakym problemom....
I7-860 nepretaktovany
4gb ddr3 Kingstone
doska P7P55D-E premium
Zroj Fortron Everest 800 W
graf 4870x2
nevypina sa len pri nabiehani hry , alen napr. spustim 3dmark vantage dam defaultny test nestane sa nic , akonahle dam test 1900x1200 v momente vypne PC , takisto ked spustim hru 2krat z piatich vypne PC , Teplota cpu neprekroci 50 stupnov , teplota grafiky +- 90 stupnov.
Pri nabiehani hry pocut v beni zvuk ktory by som prirovnal k praskaniu elektriky ale nie silny , akonahle vypnem hru zvuk prestane...
Co je mi divne aj ked je to mozno v poriadku Sandra 2010 mi pri +5V DC line ukazuje 3.43 V
I7-860 nepretaktovany
4gb ddr3 Kingstone
doska P7P55D-E premium
Zroj Fortron Everest 800 W
graf 4870x2
nevypina sa len pri nabiehani hry , alen napr. spustim 3dmark vantage dam defaultny test nestane sa nic , akonahle dam test 1900x1200 v momente vypne PC , takisto ked spustim hru 2krat z piatich vypne PC , Teplota cpu neprekroci 50 stupnov , teplota grafiky +- 90 stupnov.
Pri nabiehani hry pocut v beni zvuk ktory by som prirovnal k praskaniu elektriky ale nie silny , akonahle vypnem hru zvuk prestane...
Co je mi divne aj ked je to mozno v poriadku Sandra 2010 mi pri +5V DC line ukazuje 3.43 V
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
ja som to myslel tak ze ma 3x2gb ram
a čo ak má 4gb+2gb ? a keby mal aj 3*2gb tak nic nie je cudne bude mu to fungovat
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
už som zsitil asi kde je problém...podtaktujem ...si procesor a tak sa bude dokonale chladiť...a nebude sa mi vypínať ako sprostý...aspoň dúfam...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Nov, 2009, 21:14
a keby si radsej kupil dobry chladic?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
mozno to s tym nesuvisi, ale ked som ja upgradol PC na sucasny HW, vypinal sa mi PC. Restartol sa proste, na chvilu cierny obraz a restart. Nemam ext. VGA, iba integrovanu zatial a robilo to napriklad pri instalacii Skype.
Ale pri verzii OS Windows XP.
Nahodil som na PC Windows 7 a prestalo to. Uz to nerobi. Nic fyzicke som z PC nerobim, takze to bol SW problem. Skuste preinstalovat OS. Nakoniec - aj ja som neskor formatol PC, a znovu mam DualBoot a Xp aj Win7 a uz mi to nerobi ani v Xpcku. Nic som nemenil (akurat disk som kupil novy). Tazko povedat co to robilo mne, mal som new Pc a za 3dni 6x restart uz som nechapal, a nastastie to prestalo. Skuste reinstall Windowsu, najlepsie Windows7, aby sa vylucil SW problem.
Ale pri verzii OS Windows XP.
Nahodil som na PC Windows 7 a prestalo to. Uz to nerobi. Nic fyzicke som z PC nerobim, takze to bol SW problem. Skuste preinstalovat OS. Nakoniec - aj ja som neskor formatol PC, a znovu mam DualBoot a Xp aj Win7 a uz mi to nerobi ani v Xpcku. Nic som nemenil (akurat disk som kupil novy). Tazko povedat co to robilo mne, mal som new Pc a za 3dni 6x restart uz som nechapal, a nastastie to prestalo. Skuste reinstall Windowsu, najlepsie Windows7, aby sa vylucil SW problem.
mg naco otvarate stare temy..
- felipe25
- Pokročilý používateľ
aha no on to uz poriesil, ale nenapisal ci to pomohlo..
btw podtaktovat kupeny new PC aby sa nevypinal, to nieje riesenie ci hej?
btw podtaktovat kupeny new PC aby sa nevypinal, to nieje riesenie ci hej?
proste preslo 7 mesiacov tak to prosim uz naozaj neries. a sa stavim ze to nakoniec inak poriesil. nie je jeho povinnostou to aj napisat na forum. hlavne ked je to pouzivatel s dvoma prispevkami ktory sa tu odvtedy neukazal. tak naozaj neviem komu to pisete?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
v Sob 07. Aug, 2010, 15:31
pozeral som datum POSLEDNEHO postu.. nie prveho takze som si nevsimol ze to ma polroka
Koniec koncov, bolo to HORE nie mojou vinou takze tak.
pozeral som datum POSLEDNEHO postu.. nie prveho takze som si nevsimol ze to ma polroka
Koniec koncov, bolo to HORE nie mojou vinou takze tak.