DvD Orava:problem
DvD Orava:problem
ahoj,mam problem flashol som dvd orava 569 a zblbol mi ovladac,neviete ako to resetnut?alebo nieco podobne.pouzil som BANK30.ROM
dialkove uplne zblblo a funkcie sa rozhadzali
dialkove uplne zblblo a funkcie sa rozhadzali
Re: DvD Orava:problem
flashnut spat?
Mno alebo co stym?neak to musi ist
- rimans
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 04. Aug, 2008, 23:32
Ak je to nastavitelny ovladac tak ano musi. Odporucam prestudovat manual
Jeezis,serte na ovladac ako taky,poradte co z tym firmware pretoze ani jeden gombik na playery samotnom nefacha,skratka ani sufel nejde open,to ce hard reset alebo iny firm. oto mi iderimans napísal:Ak je to nastavitelny ovladac tak ano musi. Odporucam prestudovat manual
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
si to dodrbal, co chces pocut? pokial neotvoris ani mechaniku a celkovo to nefunguje, tak neviem co na tom chces robit? nakolko tieto sracky HW resety a podobne ficury ani nemavaju (nemas tam co resetovat ked si tam chybne nahral firmware), tak to mozes rovno hodit do kosa.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
mno ale normalne to facha,cez usb port,akurat ze ten sufel nereaguje.atdzevraj bolo neake orava forum aj s odkazmi na firmvarey,ale nevim to najst skratka player prehrava len cez usb.mam startovny pyranha screenshiro napísal:si to dodrbal, co chces pocut? pokial neotvoris ani mechaniku a celkovo to nefunguje, tak neviem co na tom chces robit? nakolko tieto sracky HW resety a podobne ficury ani nemavaju (nemas tam co resetovat ked si tam chybne nahral firmware), tak to mozes rovno hodit do kosa.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak to flashni na iny firmware, to by mohlo vyriesit problem.
popripade, mam zarucene riesenie:
1. kup si kladivo
2. trepni s tym po tom prehravaci
3. kup si benzin a zapalovac
4. polej zvysky a zapal, uspokoji to cloveka na dusi
5. kup si nieco nove od rozumnej znacky aj s firmware ktory bude dost dobry aby ho nebolo treba flashovat
popripade, mam zarucene riesenie:
1. kup si kladivo
4. polej zvysky a zapal, uspokoji to cloveka na dusi
5. kup si nieco nove od rozumnej znacky aj s firmware ktory bude dost dobry aby ho nebolo treba flashovat
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Taky poddotaz ... z akeho dovodu si to vlastne "dodrbal".....
Zaprve:flashol som to pretoze mi to predbiehalo zvuk a obraz.to sa vyriesilo,v zaruke to neni,potrebujem to dat do stavu aspon takeho ze to pojde aspon jak predtym,neni to moje.a iny firmware som nenasiel okrem toho BANK.30ROM: zevraj to bo;o volakedy na :orava.info tie origos firmware ale nic take neviem najst.plz kto to ma,alebo aspon vie kde to stiahnut napiste.
odpovede typu:
< 1. kup si kladivo
4. polej zvysky a zapal, uspokoji to cloveka na dusi> ma nezaujmaju:to sa mozem ist otom porozpravat aj s opicami v ZOO
odpovede typu:
< 1. kup si kladivo
4. polej zvysky a zapal, uspokoji to cloveka na dusi> ma nezaujmaju:to sa mozem ist otom porozpravat aj s opicami v ZOO
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tym som ti chcel naznacit ze:
ako si sam povedal, chce to reset HW (ktory to nema pravdepodobne) alebo novy firmware.
a hladat na googli snad zvlasdnes (viem ze je vela takych co to nedava ale predsa dufam...)
tak co riesis?
//alebo to pichni servisakovi, ten by urcite vedel viac keby to priamo videl....//
ako si sam povedal, chce to reset HW (ktory to nema pravdepodobne) alebo novy firmware.
a hladat na googli snad zvlasdnes (viem ze je vela takych co to nedava ale predsa dufam...)
tak co riesis?
//alebo to pichni servisakovi, ten by urcite vedel viac keby to priamo videl....//
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať