Poker

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00

Poker

Príspevok od používateľa Krutibrko »

Ahoj, Tak nas pochytila tato hra.Preto by som chcel kupit zetony, ale co som pozeral, dost drahe sa mi zdaju byt... ( cena okolo 30e minimalne ) . Neviete pls o niecom lacnejsiom, popripadne nie je niekto, kto by mal na predaj?
miso2911
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 27. Sep, 2008, 23:10

Re: Poker

Príspevok od používateľa miso2911 »

lacnejsie to nebude tych 30euro je fakt minimalna hranica za taky kufrik s 300 chips ale ja by som predsa len trochu este prihodil a kupil kufrik so 100% plastovymi kartami lebo tieto lacne kufriky za 30€ maju karty len postiahnute plastovou foliou a to je uplne na nic lebo sa strasne prehybaju takze bud doplatit za lepsi kufrik alebo si kupit nejake fakt kvalitne karty za nejakych 7-10€ a tie ti vydrzia dost dlho a môzes ist aj v pohode umyvat :)
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

Ako ja si kupim karty ked tak, ale najskor chcem zetony ( tie mi kupi oco )
k0rben
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa k0rben »

Ako vravi miso, karty urcite nejake kvalitne lebo na papierovych sa ohnu rohy atd...tie moje uz pomaly ale iste odchadzaju.
V lidli sa mi zda mali taky kufrik cez viacnoce, cenu uz neviem, zda sa mi ze nieco okolo 500sk.
Poker je sranda ked ho mas skym hrat :-) a ked niesu zetony tak som hral uz aj o slane tycinky dru.
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<
MBG
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa MBG »

Celá sada, taká menej kvalitná sa dá zohrať v obyčajnom Dráčiku za 15,99€...a pritom vyzerá normálne ;)
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Reinok »

Krutibrko, aj teba to pochytilo :D

My sme to začali cez silvestra o centy, potom o arašidy :D len nemám to s kým hrať...čiže sa to naučiť poriadne, škoda...aj ja som rozmýšlal o nich len musíš to mať s kým hrať...

P.S.: Majú aj v alze, na výber 4-5 sád HoldEm...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

No ja som praveze chcel nieco v takej cene, okolo 500sk ( lebo zatial nam netreba nieco lepsie, kedze nie je iste, ci budeme hrat stale...)
Scorp
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Scorp »

Si dopadol :D ... gembler a alkoholik bez peňazí :dance:
Me like Pentium
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

Hovorí sa tomu študent. :D ( inak pokrom sa podarilo obmädzit alkohol ... :) )

edit: Aby ste ma nechápali zle, myslel som to tak, že teraz oveľa menej pijeme, lebo hráme poker :)
valistar
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27

Príspevok od používateľa valistar »

brat bol cez silvestra prec a vratil sa domov s kufrikom (mal som uz dva roky do zadu jeden a sme hravali stale, ale som ho pozical a uz z neho asi nic), kupil ho zhodou okolnosti v Poprade - v maxe mate nejaky biliard/board game shop tak zbehni tam. su dobre, kvalitne a v kufriku - cena okolo tych 30€ no ale vyhoda ze nie su onalepkovane hodnotami (ziadne 5, 10, 20..) ale normalne len farebne rozlisene ako naozaj :)

tie z lidlu sa vraj vykupili vsetky este rano okolo 7 ked sa otvaralo :laugh: - ale tie neboli nic moc, myslim aj bez kufrika

jj a plastove karty su nutnost, tie sa daju objednat, nam kamarat nosil z madarska :)
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa killswitch »

http://www.pokerportal.sk/pokershop/ind ... /c_54.html" onclick="window.open(this.href);return false;

karty odporucam Copag ;)
valistar
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27

Príspevok od používateľa valistar »

jj karty Copag, ale ten link co si postol je len kufrik bez zetonov nie? :)
materik
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa materik »

brko pri tvojej deklarovanej spotrebe alkoholu mam pre teba navrh:
co tak zacat zbierat uzavery od flias (hlavne od piva), vyklepat, nabrusit, nalakovat a pouzit ako zetony?
myslim, ze sa materialom (minimalne s uzavermi) by si nemal mat problem... :-)
Naposledy upravil/-a materik v St 13. Jan, 2010, 14:20, upravené celkom 1 krát.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa killswitch »

valistar napísal:jj karty Copag, ale ten link co si postol je len kufrik bez zetonov nie? :)
aha :D
http://www.pokerportal.sk/pokershop/ind ... y/c_4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Krutibrko
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

Materik:ono by boli vsetky zetony s nazvom KACHELMAN :D ( teda skoro vsetky :D )

Návrat na "Debata o všetkom"