Poker
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Poker
Ahoj, Tak nas pochytila tato hra.Preto by som chcel kupit zetony, ale co som pozeral, dost drahe sa mi zdaju byt... ( cena okolo 30e minimalne ) . Neviete pls o niecom lacnejsiom, popripadne nie je niekto, kto by mal na predaj?
Re: Poker
lacnejsie to nebude tych 30euro je fakt minimalna hranica za taky kufrik s 300 chips ale ja by som predsa len trochu este prihodil a kupil kufrik so 100% plastovymi kartami lebo tieto lacne kufriky za 30€ maju karty len postiahnute plastovou foliou a to je uplne na nic lebo sa strasne prehybaju takze bud doplatit za lepsi kufrik alebo si kupit nejake fakt kvalitne karty za nejakych 7-10€ a tie ti vydrzia dost dlho a môzes ist aj v pohode umyvat
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Ako vravi miso, karty urcite nejake kvalitne lebo na papierovych sa ohnu rohy atd...tie moje uz pomaly ale iste odchadzaju.
V lidli sa mi zda mali taky kufrik cez viacnoce, cenu uz neviem, zda sa mi ze nieco okolo 500sk.
Poker je sranda ked ho mas skym hrat a ked niesu zetony tak som hral uz aj o slane tycinky dru.
V lidli sa mi zda mali taky kufrik cez viacnoce, cenu uz neviem, zda sa mi ze nieco okolo 500sk.
Poker je sranda ked ho mas skym hrat a ked niesu zetony tak som hral uz aj o slane tycinky dru.
Spoiler: ukázať
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Krutibrko, aj teba to pochytilo
My sme to začali cez silvestra o centy, potom o arašidy len nemám to s kým hrať...čiže sa to naučiť poriadne, škoda...aj ja som rozmýšlal o nich len musíš to mať s kým hrať...
P.S.: Majú aj v alze, na výber 4-5 sád HoldEm...
My sme to začali cez silvestra o centy, potom o arašidy len nemám to s kým hrať...čiže sa to naučiť poriadne, škoda...aj ja som rozmýšlal o nich len musíš to mať s kým hrať...
P.S.: Majú aj v alze, na výber 4-5 sád HoldEm...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
brat bol cez silvestra prec a vratil sa domov s kufrikom (mal som uz dva roky do zadu jeden a sme hravali stale, ale som ho pozical a uz z neho asi nic), kupil ho zhodou okolnosti v Poprade - v maxe mate nejaky biliard/board game shop tak zbehni tam. su dobre, kvalitne a v kufriku - cena okolo tych 30€ no ale vyhoda ze nie su onalepkovane hodnotami (ziadne 5, 10, 20..) ale normalne len farebne rozlisene ako naozaj
tie z lidlu sa vraj vykupili vsetky este rano okolo 7 ked sa otvaralo - ale tie neboli nic moc, myslim aj bez kufrika
jj a plastove karty su nutnost, tie sa daju objednat, nam kamarat nosil z madarska
tie z lidlu sa vraj vykupili vsetky este rano okolo 7 ked sa otvaralo - ale tie neboli nic moc, myslim aj bez kufrika
jj a plastove karty su nutnost, tie sa daju objednat, nam kamarat nosil z madarska
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
http://www.pokerportal.sk/pokershop/ind ... /c_54.html" onclick="window.open(this.href);return false;
karty odporucam Copag
karty odporucam Copag
brko pri tvojej deklarovanej spotrebe alkoholu mam pre teba navrh:
co tak zacat zbierat uzavery od flias (hlavne od piva), vyklepat, nabrusit, nalakovat a pouzit ako zetony?
myslim, ze sa materialom (minimalne s uzavermi) by si nemal mat problem...
co tak zacat zbierat uzavery od flias (hlavne od piva), vyklepat, nabrusit, nalakovat a pouzit ako zetony?
myslim, ze sa materialom (minimalne s uzavermi) by si nemal mat problem...
Naposledy upravil/-a materik v St 13. Jan, 2010, 14:20, upravené celkom 1 krát.
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ahavalistar napísal:jj karty Copag, ale ten link co si postol je len kufrik bez zetonov nie?
http://www.pokerportal.sk/pokershop/ind ... y/c_4.html" onclick="window.open(this.href);return false;