Upraviť sekciu?
Upraviť sekciu?
Zdravím, nemôžete upraviť sekciu bezpečnosť a zabezpečenie? Napríklad dať do témy že môžu pridávať tu logy s RSIT keď majú problémy s vírusom atď.
Re: Upraviť sekciu?
Napriklad? Atd?mi*so napísal:Zdravím, nemôžete upraviť sekciu bezpečnosť a zabezpečenie? Napríklad dať do témy že môžu pridávať tu logy s RSIT keď majú problémy s vírusom atď.
Pozri, napis presne co a ako (by si chcel zmenit), a preco by to bolo lepsie nez to co je teraz. Takto ako si to napisal je to nejasna otazka, a moderatori/admini, ktori spravuju danu sekciu nemozu posudit ci je tento napad realizovatelny/prinosom.
Napríklad napísať že keď majú problém s vírusom môžu dať log z RSIT respektíve Hijack This. A tak.
Určite to zvýši prestíž fóra lebo bude mať oveľa viac návštevníkov ktorý majú problém s vírusom alebo len tak preventívne skontrolovať log.
Určite to zvýši prestíž fóra lebo bude mať oveľa viac návštevníkov ktorý majú problém s vírusom alebo len tak preventívne skontrolovať log.
Mnohý ľudia nevedia čo je Hijack This a nevedia ani čo spraviť s vírusom. Často krát dávajú PC na odvírovanie.
však nato sú užívatelia, aby im poradili...
nechápem teda čo máme upraviť
nechápem teda čo máme upraviť
s pozdravom, crux.
Napríklad dať do témy bezpečnosť a zabezpečenie topic o odporúčaných antivírusov, topic ako vytvoriť log z RSIT. Hneď by sa objavilo viac topicov.
OK idem hneď písať. Môžete to potom zvýrazniť ale niečo také? Lebo sa rýchlo stratí.
Pouzijes funkciu "Nahlasit prispevok"
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
odporucam pred postnutim prejst kontrlolou pravopisu
OK. Antivírusové programy už hotové.
P.S. Kontrolu mám zapnutú
P.S. Kontrolu mám zapnutú
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
evidentne moc nepomahami*so napísal:Kontrolu mám zapnutú
ale snaha sa ceni. treba nahodit a pripadne chybicky potom doladime
Už je to tam a nahlásené.
Ako prepáč, ale na to čo si tu hlásal som čakal troška viac
PS: neber si to osobne, ale ja som si to takto rozhodne nepredstavoval...
PS: neber si to osobne, ale ja som si to takto rozhodne nepredstavoval...
.