ako zacat podnikat s tvorbou WWW?
ako zacat podnikat s tvorbou WWW?
Zdravim! Chcel by som poprosit niekoho skusenejsieho ci by mi neporadil kde zohnat zakaznikov pre tvorbu WWW stranok. So skolou som skoncil a aby som mal pravne vsetko na poriadku tak som si zalozil zivnost. Z usetrenych peniazkov som si prenajal kancelariu. Ale momentalne sa mi zakaznici moc nehrnu, tyzden som sedel v kancli a vcera som si spravil akurat tak svoju stranku s referenciami Aky mate nazor na 123dopyt.sk ? oplati sa tam zaregistrovat za tych 100E na rok? Alebo kde by bolo dobre inzerovat? lebo tych inzercnych stranok na nete je nenormalne moc co som googlil. Kazdu radu/tip uvitam
Re: ako zacat podnikat s tvorbou WWW?
badyto napísal:Zdravim! Chcel by som poprosit niekoho skusenejsieho ci by mi neporadil kde zohnat zakaznikov pre tvorbu WWW stranok. So skolou som skoncil a aby som mal pravne vsetko na poriadku tak som si zalozil zivnost. Z usetrenych peniazkov som si prenajal kancelariu. Ale momentalne sa mi zakaznici moc nehrnu, tyzden som sedel v kancli a vcera som si spravil akurat tak svoju stranku s referenciami Aky mate nazor na 123dopyt.sk ?
Ak si trufas, mozes skusit elance.com co je najvacsia burza ponuk IT prac (vratane tvorieb WWW) na svete. Treba vediet anglicky samozrejme, a problem moze byt so zauctovanim platieb z paypalu a podobnych platobnych systemov (ako na to vid. XX tem na porada.sk).
daj si ponuku na webtrh.cz a sleduj aj "poptavky"
Spoiler: ukázať
Si sa vyondil na školu, sadol si do prenajatého kanclu a čakal na ryžu, hej? )
Potrebuješ referencie, potom sa to rozbehne samé, bez nich to ani na tom webtrhu nejde až tak easy... zahraničné portály sú strašne precpané inďákmi, čo tlačia ceny strašne dole
Ja mám toho plno rozbehnutého, čo kvôli škole nestíham, ak by si sa v tom kancli moc nudil
Potrebuješ referencie, potom sa to rozbehne samé, bez nich to ani na tom webtrhu nejde až tak easy... zahraničné portály sú strašne precpané inďákmi, čo tlačia ceny strašne dole
Ja mám toho plno rozbehnutého, čo kvôli škole nestíham, ak by si sa v tom kancli moc nudil
Me like Pentium
Noo takze vopred velmi pekne dakujem za tipy! na ten elance som sa regol, musim si to este ale poriadne prestudovat, lebo je to dost komplexna sluzba Na webtrh.cz som zatial nepozeral, ale urcite si to popozeram
No a Scorp heh nie tak uplne, Bc som si dokoncil ale mas viac-menej mas pravdu Co sa tyka referencii tak neake mam aj na tu vyssie spomenutej stranke. To su veci ktore som kodil sam, ale neviem ci si mam dat do referencii aj veci na ktorych vyvoji som spolupracoval napr. ceknito.sk. Potom je este kopec stranok ktore uz momentalne nie su online... No a veru mozme pokracovat v PM ohladom tych zalezitosti ktore ti "zneprijemnuju skuskove obdobie"
No a Scorp heh nie tak uplne, Bc som si dokoncil ale mas viac-menej mas pravdu Co sa tyka referencii tak neake mam aj na tu vyssie spomenutej stranke. To su veci ktore som kodil sam, ale neviem ci si mam dat do referencii aj veci na ktorych vyvoji som spolupracoval napr. ceknito.sk. Potom je este kopec stranok ktore uz momentalne nie su online... No a veru mozme pokracovat v PM ohladom tych zalezitosti ktore ti "zneprijemnuju skuskove obdobie"
nejake blizsie informacie o orientacii ?
PHP, Java/AJAX/IceFaces, Jscripty, CSS?
robis aj grafiku?
alebo vsetko odrazu?
PHP, Java/AJAX/IceFaces, Jscripty, CSS?
robis aj grafiku?
alebo vsetko odrazu?
lava, prava, lava, prava ...
Co presne myslis pod orientaciou? Skola bola ZU FRI. Kodim v php, javascript sa tiez da, ajax nie je problem, v databazach som doma, flash vpohode, aj AS ale len tak zlahka. Javu som neskusal. IceFaces pocujem 1.x Grafiku nerobim, grafiku nechavam na tych ktori maju umelecke vlohy
ok, tak ak nahodou zakopneme o php projekt, tak mozem kedtak pisnut
inac si mimo nasu sferu posobnosti
inac si mimo nasu sferu posobnosti
lava, prava, lava, prava ...