mio c250 problem

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
casl666

mio c250 problem

Príspevok od používateľa casl666 »

potrebujem poradit s touto navigaciou podarila sa mi taka vec ze tam nejdu spustit mapy......neviete co s tym??kde mam stiahnut novy softever a mapy na nu a ako to mam urobit pls poradte uz som z toho zufali........spustit ide ale nic ine
Používateľov profilový obrázok
Patko19
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 22. Apr, 2005, 20:00

Re: mio c250 problem

Príspevok od používateľa Patko19 »

zaujimave toto masinky.
da sa tam pouzit aj novy software od IGO8. zbehnes do obchodu, kupis si licenciu. dostanes ho na karte.
pred tym treba zmenit cestu navigacneho skadial ma nacitavat mapy a software.
ja som si na to spravil taky skriptik, ktory vsetko pekne nastavi na trvalo a navigacne sa nacitava z karty.
teda ak pouzijes igo8 tak potom by mal byt na karte v adresary igo8 a spustaci subor pomenovat igo8.exe
ked si igo kupis tak je to instalacka, ale ta sa na tomto stroji pustit neda lebo je tam neplnohodnotne winCE
teda na karte najdes subor application.dat ktory je spustacie exe a premenujes ho na igo8.exe

v prilohe najdes 4 subory
miomap.scp
miomap.exe
Oscar91ADM.scp
Oscar91ADM.exe

tieto nahras na root karty, teda do ziadneho adresaru, cisto na kartu
ten Oscar91ADM.exe je autorun pre mio c250. da sa aj firmware vymenit (ale naco ked to ide)
potmo tam mas Oscar91ADM.scp, to je subor pre ten Oscar91ADM.exe aby vedel co ma robit. teda ten skript na kopirovanie a mazanie.
funguje to tak ze miomap.exe a miomap.scp prekopiruje do flash pamati navigacneho do adresaru \my flash disk\miomap\miomap\
tym padom ale znefunkcni to tvoje stare navigacne igo my way 2006 kde mas 4 roky stare mapy.
no a cely postup je taky ze vypnes mio dlhym drzanim tlacitka, pichnes kartu na ktorej bude ten Oscar91ADM a miomap.
zapnes mio. vyskoci ti tabulka a tam nejake zvasty. das YES. pockas par sekund. vypnes mio a das kartu kde mas uz nahrate tvoje kupene IGO8 ktore bude v adresary igo8 a spustaci subor bude igo8.exe
nabehne ti klasicke menu navigacneho na ktore si zvyknuty a uz len kliknes na miomap a nabehnu ti nove mapy. ake dlhe citanie, tak jednoduche to aj je. keby nieco tak na icq mi napis
vsetko mi je jedno

Návrat na "Debata o všetkom"