Operacia kolena
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
Operacia kolena
No takze som v piatok absolvoval uz druhu operaciu kolena,ktore som si poskodil v tesaroch. Teraz sa mi na kolene skvie nadherna 10cm jazva po plastike predneho krizneho vazu. Takze sportu zdar a futbalu zvlast.
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Operacia kolena
a o čom konkrétne chceš debatovať?
vieš ako sa vraví - športom k trvalej invalidite
vieš ako sa vraví - športom k trvalej invalidite
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
tak koleno je dost zlozite....
no a ja som si ho tiez zranil(krizne kolenne vazy) v sobotu
no a ja som si ho tiez zranil(krizne kolenne vazy) v sobotu
takze na letnu lanku si pripravenyscpeter1 napísal:No takze som v piatok absolvoval uz druhu operaciu kolena,ktore som si poskodil v tesaroch. Teraz sa mi na kolene skvie nadherna 10cm jazva po plastike predneho krizneho vazu. Takze sportu zdar a futbalu zvlast.
Mozme dat pre zmenu Thaisky box ako doplnujjucu aktivitu lan party
Ale nie.... spytam sa ta len , ze ako ti to robili? za ziva ci nadrogovali ta jak kona?Aj mas nejake obmedzenia?Je to koleno "ine" jak od vyrobi?Tym myslim ci je rocnako pohyblive.Aj musis nejake medikamenty sladat do kablu?
Ako sa uz napisalo, Sportu zdar...Ja som tiez taky lucker jak ty ze sa vzdy len vsade zondim a potom mam aj riadne zranenia, no nastastie este som si nikdy nic nerozrthol a ani nezlomil (klopklopklop ) hold, silna natura som ja
Ale nie.... spytam sa ta len , ze ako ti to robili? za ziva ci nadrogovali ta jak kona?Aj mas nejake obmedzenia?Je to koleno "ine" jak od vyrobi?Tym myslim ci je rocnako pohyblive.Aj musis nejake medikamenty sladat do kablu?
Ako sa uz napisalo, Sportu zdar...Ja som tiez taky lucker jak ty ze sa vzdy len vsade zondim a potom mam aj riadne zranenia, no nastastie este som si nikdy nic nerozrthol a ani nezlomil (klopklopklop ) hold, silna natura som ja
- scpeter1
- Používateľ
jasne na letnu idem.....ze vahas.....beardie napísal:takze na letnu lanku si pripravenyscpeter1 napísal:No takze som v piatok absolvoval uz druhu operaciu kolena,ktore som si poskodil v tesaroch. Teraz sa mi na kolene skvie nadherna 10cm jazva po plastike predneho krizneho vazu. Takze sportu zdar a futbalu zvlast.
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Držím palce, aby sa všetko dalo dohromady.
Inak čo tak namiesto futbalu spraviť turnaj napr v basketbale / volejbale?
Inak čo tak namiesto futbalu spraviť turnaj napr v basketbale / volejbale?
- scpeter1
- Používateľ
ping pong beriem vsetkymi 4.....
- scpeter1
- Používateľ
nie som na voziku,teda dufam,ze nikdy nebudem....
that's the spirit
stolny tenis vsak potrebuje stol, ten nieje vsade,a vozit sa bez dovavky vozi tazko ...
ehm ..
uvidime, ale ten basket by hadam siel
stolny tenis vsak potrebuje stol, ten nieje vsade,a vozit sa bez dovavky vozi tazko ...
ehm ..
uvidime, ale ten basket by hadam siel
lava, prava, lava, prava ...
so socialnym programom nasej vlady po dedinach vznikaju nove ihriska, su kombinovane, vybavene vselicim, cez kose az po branky na futbal...Broslowski napísal:budes nam robit kôs?
treba dufat, ze i v tesaroch (ci co to je za dedinku) maju pro-vladneho primatora, takze aj sancu na nove ihrisko
lava, prava, lava, prava ...
scpeter1, to si bol na artroskopii a potom na plastike? Mna to este len caka. Kolko dni si mal bolesti po plastike?
Spoiler: ukázať